Een verhuizing is niet niks en vereist vaak veel tijd en energie. Hierdoor ontstaat er vaak stress en heeft u het liefst dat het zo snel mogelijk achter rug is. En daarom is hulp bij verhuizen geen overbodige luxe. Samen met een team goed geschoolde verhuizers staat het team van Verhuizersrotterdam.nl voor u klaar om de verhuizing snel, voordelig en met zorg voor uw inboedel te laten verlopen. Naast het inschakelen van onze diensten zijn er nog een aantal andere hulpbronnen die u goed kunt gebruiken tijdens uw verhuizing.

Wat kunnen u en anderen zelf doen tijdens een verhuizing?

Om een verhuizing zonder problemen te laten verlopen is een goede voorbereiding een vereiste. Bij een verhuizing komen veel dingen kijken en om te voorkomen dat u voor ongewenste verrassingen komt te staan tijdens verhuizing zijn er een aantal dingen die u zelf kunt doen. Naast tijd bespaart u hiermee ook geld. Zo kunt bijvoorbeeld van tevoren het nodige inpakken in verhuisdozen. Wanneer u aan het inpakken bent is het belangrijk om uw inboedel in verschillende categorieën in te delen. Om dit overzichtelijk te houden is het gebruiken van kleurenstickers een handige tip. Elke kleur is gekoppeld aan een categorie. Daarnaast is het inschakelen van hulptroepen een goede optie. Als familie en vrienden meehelpen aan de verhuizing dan gaan de kosten voor ons als verhuisbedrijf omlaag en dat merkt u in de offerte! Heeft u zware meubels op een hogere verdieping? Dan is het verstandig om van tevoren te bekijken of hier een verhuislift aan te pas moet komen. Als dit het geval is, neem dan contact met ons op. Zo komt u niet voor een vervelende situatie te staan tijdens de verhuizing. Om een overzicht te geven zetten we de aandachtspunten op een rijtje voor u:

 • Bereidt uw verhuizing goed voor
 • Pak het nodige in verhuisdozen in en label het met bijvoorbeeld kleurenstickers
 • Schakel uw familie en/of vrienden in om te helpen
 • Bekijk van tevoren of er een verhuislift nodig is

Met behulp van deze punten zal uw verhuizing in samenwerking met ons team van verhuizersrotterdam.nl snel en vakkundig uitgevoerd worden.

Goedkoop verhuizen met verhuizers Rotterdam

Het team van verhuizers Rotterdam bestaat uit ervaren verhuizers die zich elke dag in de omgeving Rotterdam inzetten tijdens verhuizingen. Zowel particulier als zakelijk. U kunt gebruik maken van onze uitstekende diensten tegen een vast lage prijs. Tevredenheid van de klant en professionaliteit uitstralen in het verhuizen staat bij Verhuizers Rotterdam centraal. Met onze efficiënte werkwijze zal uw verhuizing snel en voordelig verlopen. Naast onze ervaren werknemers beschikt Verhuizers Rotterdam over de juiste materialen van de beste kwaliteit. Onze verhuiswagens zijn standaard uitgerust met schok dempende doeken, spantouwen en rolmateriaal om de veiligheid van uw inboedel te waarborgen. Om de bovengenoemde punten overzichtelijk maken zetten wij ze nog even op een rij. De punten waren als volgt:

 • Jaren van ervaring met verhuizen
 • Klant staat centraal
 • Professionele werkhouding
 • Materiaal van hoge kwaliteit
 • Vaste lage prijs

Verhuizers Rotterdam staat voor deze punten, en wanneer u deze combineert komt er het ideale verhuisbedrijf uit.

Welke mogelijkheden zijn er?

Wanneer u ervoor kiest om uw inboedel te laten verhuizen zijn er de volgende dingen mogelijk bij Verhuizers Rotterdam. Zo beschikken wij over:

 • Verhuizers
 • Sjouwkrachten
 • Verhuiswagens
 • Aanhangers
 • Verhuisliften

Door middel van onze uitstekende verhuizers en materialen is elke verhuizing mogelijk en gaan we elke uitdaging aan. Als alleen een verhuiswagen niet genoeg is om uw gehele inboedel te verhuizen is een aanhangwagen een ideale oplossing om dit wel mogelijk te maken. Maakt u zich daarom geen zorgen als u een grote inboedel bezit. Bent u van plan naar het buitenland te verhuizen? Naast nationaal, verhuizen wij ook naar het buitenland. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Ook voor het vervoeren van meubels, tweewielervoertuigen en grote pakketten kunt u gebruik maken van onze diensten.

Vraag een gemakkelijk en snel een offerte aan!

Om een overzicht te geven van de totale kosten kunt u gemakkelijk en snel een offerte aanvragen bij Verhuizers Rotterdam voor hulp bij uw verhuizing.

 • Tijd die nodig met laden/uitladen
 • Aantal mankrachten
 • Wel/geen gebruik verhuislift
 • Afstand tussen locaties

Op basis van de bovengenoemde punten stellen wij een offerte op. U kunt een offerte aanvragen door middel van het invullen van onze aanvraag calculator. In deze calculator vult u de gevraagde gegevens en vervolgens komt er een offerte die op maat is. Heeft u specifieke vragen over bepaalde onderwerpen? Neem dan gerust contact met ons op. Dan doen wij ons uiterste best om uw vraag z.s.m. te beantwoorden.