Hoe gaat verhuizen met een ladderlift?

Verhuizen met Ladderlift, verhuislift bij appartement, VerhuizersRotterdam

Met een ladderlift verhuizen vanuit een hoog gebouw in Rotterdam

Rotterdam wordt tegenwoordig niet voor niks Manhattan aan de Maas genoemd. De hoogste gebouwen van ons land staan immers aan de Rotterdamse Maas. Hieronder zijn zowel woontorens als kantoorgebouwen. Maar welke van de torenflats zijn nu de hoogste binnen de skyline van Rotterdam? Hierbij een top 5 van hoogste torenflats van Rotterdam:

Het Witte Huis Rotterdam, verhuizersrotterdam

Het Witte Huis, Rotterdams eerste ‘wolkenkrabber’

  1. Maastoren (164,75 meter)
  2. New Orleans (160,50 meter)
  3. Montevideo (151,50 meter)
  4. Delftse Poort (151, 35 meter)
  5. De Rotterdam (149,10 meter)

Als er wordt gekeken naar de 10 hoogste gebouwen van ons land, wordt de top 5 gevuld door bovenstaande torenflats. Pas op de 6e positie staat een gebouw uit Den haag. Jarenlang was ‘Het Witte Huis’ aan de oude haven het hoogste gebouw, en tevens de eerste ‘wolkenkrabber’ van het land (en van Europa!). Het Witte Huis werd gebouwd in 1898 en is tot 1931 het hoogste gebouw van het land gebleven.

Wat is een verhuislift?

Een verhuislift is een ladderlift die aan de buitenkant van de gevel van uw woning wordt geplaatst. Via een ladder gaat er een lift omhoog, waarop de inboedel kan worden geplaatst. Omdat bij het bedienen van een verhuislift kennis en ervaring vereist is, krijgt u bij de huur van een verhuislift altijd een liftbediende meegeleverd.

Met de komst van steeds meer nieuwe flats en woningen en kantoren op hoogte moet er ook steeds meer verhuisd worden op hoogte. Zonder ervaring kan het verhuizen van inboedel op hoogte een hele opgave zijn en bovendien ook gevaarlijk. U moet er niet aan denken dat uw waardevolle spullen van grote hoogte naar beneden vallen.. Wanneer u verhuist vanuit een appartement (tot aan de 5e verdieping) kan het handig zijn om de inboedel niet via de galerij, lift en het trappenhuis richting de verhuiswagen te sjouwen, maar eenvoudig gebruik te maken van een ladderlift. Dit kan u aanzienlijk tijd en geld besparen tijdens de verhuizing. Wanneer u gaat voor een verhuislift huren, krijg u er een ervaren liftbediende bij om uw spullen tot op een hoogte van 18 meter, veilig naar beneden te transporteren.

Wanneer een ladderlift huren?

Wanneer is het verstandig om een ladderlift te huren? Bekijk voor de verhuizing goed of uw spullen door het trapgat of in de lift van uw flat gaan passen. Zo niet, dan is het verstandig gebruik te maken van een verhuislift. Uiteraard moet het wel mogelijk zijn dat de ladderlift op een stabiele ondergrond kan staan, bij een groot raam wat verwijderd kan worden. Wanneer u een verhuislift huurt, kan het in vele gevallen een hoop tijd besparen om ook de kleinere spullen via de lift naar de verhuiswagen te liften. Hierdoor kost uw verhuizing minder tijd en kan dit ook geld besparen op de uiteindelijke prijs voor uw verhuizing.

Wat kost een ladderlift?

Wanneer u besluit een verhuislift te huren, wordt deze per uur of per dag gerekend. Het is niet mogelijk alleen de lift te huren. Er komt altijd een ervaren verhuisliftbediende mee. Dit is een goed opgeleide verhuizer met kennis van zaken, zodat u er zeker van kunt zijn dat uw spullen veilig naar beneden worden verhuisd. Kijk voor de actuele tarieven op onze tarievenpagina. Wij zullen altijd achteraf factureren zodat wij kunnen kijken of het voor u voordeliger is om een uurtarief te berekenen of het dagtarief. Wij zullen altijd kijken wat voor u de voordeligste optie is.

Verhuizen Rotterdam?

Bent u van plan te verhuizen naar Rotterdam of verruilt u Rotterdam voor een andere woonplaats, zoals bijvoorbeeld  Vlaardingen, Nieuwerkerk aan den IJssel of Dordrecht? Schakel dan een goed en voordelig verhuisbedrijf in, zodat u verzekerd bent van een vlotte en succesvolle verhuizing. Wij wensen u als verhuisbedrijf in Rotterdam en omstreken heel veel geluk toe in uw nieuwe woning in wellicht één van de prachtige torenflats aan de Rotterdamse skyline of elders!

Leave a Reply