Direct meer inzicht in de kosten van uw verhuizing? Onze vaste tarieven worden getoond aan de rechterzijde van deze pagina.

Binnen 5 minuten op de hoogte van uw verhuisprijs

Voor een persoonlijke prijsschatting van uw verhuizing, kunt u onze vrijblijvende online prijscalculator gebruiken, waarmee u direct zelf uw verhuiskosten kunt berekenen. In de calculator vult u alle relevante verhuisinformatie in. Vervolgens ziet u direct een automatische prijsschatting en het aantal benodigde uren voor het inladen, vervoeren en uitladen van uw inboedel.

Op basis van de prijscalculator kunt u ook met één druk op de knop een offerte aanvragen voor uw verhuizing.

Direct naar de prijscalculator

 

 

Onze vaste verhuistarieven zijn als volgt (klik op de link voor meer inhoudelijke informatie):

Onze vrijblijvende prijscalculator geeft u direct meer inzicht in de hoeveelheid kubieke meters die nodig zijn voor de verhuiswagen en de uiteindelijke kosten van uw verhuizing. Op basis van uw gegevens kunt u ervoor kiezen om bij ons een offerte aan te vragen. Binnen 24 uur ontvangt u een offerte op maat via de mail die u vervolgens rustig door kunt nemen.

Verhuizen binnen Nederland

VerhuizersRotterdam.nl helpt dagelijks tientallen klanten bij de meest uiteenlopende verhuizingen. Kiest u voor VerhuizersRotterdam.nl, dan ontvangt u standaard een verhuizer en een passende verhuiswagen.

Verhuizers

Onze verhuizers zijn rijk aan ervaring door het uitvoeren van de meest uiteenlopende verhuizingen. Daarnaast heeft elke verhuizer een opleiding gevolgd en zijn onze werkkrachten altijd op de hoogte van de wettelijke bepalingen omtrent verhuizen en nemen ze de volledige verantwoordelijkheid voor het schadevrij en veilig verhuizen van uw inboedel.  Dit voor een schappelijk uurtarief van €25,-.

Verhuiswagen

Onze verhuiswagens worden afgestemd op uw inboedel. Zo beschikken wij over standaard verhuiswagens van 20 m3 tegen een uurtarief van €35,-, maar ook XL-verhuiswagens van 25 m3 tegen een uurtarief van € 45,-. Daarnaast is een verhuiswagen altijd uitgerust met:

 • Spanbanden
 • Verhuisdekens
 • Rolmaterialen
 • Touw, blok en verhuisnet

Aanhangwagen & verhuislift

Indien een enkele verhuiswagen niet voldoende is voor uw inboedel, bieden wij u een extra aanhangwagen aan tegen een gereduceerd tarief van slechts €20 per uur. Zo kunnen wij uw gehele inboedel in een rit verhuizen en dat kan in een flinke kostenbesparing resulteren.

Ook kunt u een verhuislift inschakelen met een maximale hoogte van 18 meter. Dit staat gelijk aan het bereiken van de 5e etage. Een verhuislift huren kan tegen een tarief van € 30,- per uur.

Weekendtarief

Wij verhuizen op elk moment van de dag en 365 dagen per jaar. Voor verhuizingen in het weekend zijn wij gebonden om een toeslag van 25% te hanteren op onze werkzaamheden. Dit als gevolg van een wettelijke verplichting voor onze verhuizers.

Brandstofkosten

Wij rekenen € 0,75 per gereden kilometer.

Vrijblijvende offerte aanvragen

 

 

Mogelijkheden met VerhuizersRotterdam.nl

Wij helpen iedereen met de meest uiteenlopende verhuizingen. Onze kracht ligt dan ook in flexibiliteit. Zo verzorgen wij complete verhuizingen, maar bieden wij ook hulp voor specifieke klussen of sjouwwerk. Bovendien kunt u ons inschakelen voor verhuizingen in Rotterdam, maar ook in andere delen van het land en zelfs Europa. Zo kunt u ook alleen een sjouwkracht inhuren, dit kan bijvoorbeeld in combinatie met:

 • Touw en blok: € 20,- per dag
 • Rolmaterialen: Vanaf € 5,- per uur
 • Dekens en vele andere verhuismaterialen

De minimale afname voor een verhuizing op twee of meer locaties is 3 uur.

Verhuizen buiten Nederland

Voor verhuizingen buiten Nederland hanteren wij niet meer onze vaste uurtarieven, maar zullen wij een offerte op maat bieden voor dit type verhuizing. Dit doen wij omdat er bij dit type verhuizingen soms files voorkomen, waardoor er soms meer kosten ontstaan. Contacteer ons gerust voor meer informatie over onze internationale verhuizingen.

Overig transport

Naast verhuizingen van uw inboedel in Rotterdam, Nederland en zelfs Europa, kunnen wij ook hulp bieden bij het transporteren van:

 • Meubels (Via Marktplaats bijvoorbeeld)
 • Scooter of motor
 • Het brengen van sloopmateriaal naar de stortplaats
 • Grote hoeveelheid pakketten

Voor vragen of meer informatie kunt u ons altijd bereiken!

Makkelijk en snel een offerte aanvragen