Verhuizers Rotterdam is als verhuisbedrijf veel actief met het verhuizen van gezinnen. Hierbij gaat het vaak om verhuizingen van jonge gezinnen vanuit de binnenstad van Rotterdam naar omliggende gemeentes zoals Delft of Zoetermeer. Maar ook verhuizingen van gezinnen binnen de gemeentegrenzen van Rotterdam komen veel voor. Verhuizers Rotterdam biedt voor beide soorten gezinsverhuizingen een goedkope oplossing. Gaat u als gezin binnenkort verhuizen en bent u benieuwd wat de kosten zijn van de verhuizing? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan! We helpen u graag verder met onze verhuisservice in Rotterdam en omgeving!

Vraag online een offerte aan

Volledige service

Als verhuisbedrijf in de omgeving Rotterdam kunnen we uw verhuizing volledig uit handen nemen. Dit begint al bij de planning van de verhuizing. Als u heeft aangegeven wanneer u wilt verhuizen en hoe groot de verhuizing ongeveer is, dan kunnen wij de planning maken inclusief het aantal verhuizers dat nodig is voor de verhuizing. Ook houden we dan al rekening met het gebruik van de verhuiswagen en de verhuislift.

Als de dag van de verhuizing is aangebroken, zullen de verhuizers er alles aan doen om u als tevreden klant achter te laten in uw nieuwe huis. Afhankelijk van de wensen die u heeft, kunnen we u ons op verschillende manieren bezighouden met uw verhuizing. Tot de mogelijkheden behoren onder andere:

  • Wij vervoeren alleen uw meubels.
  • Wij halen ook de meubels uit elkaar en plaatsen uw andere spullen in dozen.

Bij de aanvraag van de offerte kunt u gemakkelijk aangeven welke taken u aan onze betrouwbare verhuizers wilt uitbesteden. Ook kunt u aangeven hoeveel mankracht u zelf nog levert. Dit scheelt weer in de kosten van de gezinsverhuizing. Wilt u graag zelf niets doen en uzelf het liefste bezighouden met de kids? Geen probleem! Wij verzorgen uw verhuizing!

Ook voor het demonteren van meubels

Onze verhuizers zijn goed in verhuizen, maar hebben ook hun technische bagage bij zich. Dit betekent dat we meubels ook kunnen demonteren als dit nodig is. Dit kan het geval zijn bij een bed of bij een grote bank. Geeft in de aanvraag aan of u dit nodig vindt of dat u dit juist zelf wilt doen. Soms is demontage van de meubels helemaal niet nodig, dit scheelt veel tijd voor uzelf of voor ons.

Flexibele werktijden

De verhuizers van Verhuizers Rotterdam werken erg flexibel:

  • We zijn ongeveer 360 dagen per jaar actief.
  • ’s Avonds werken we ook regelmatig.
  • In het weekend verhuizen? Geen probleem!

We werken dus ook op de meeste feestdagen en voeren dan graag uw verhuizing uit. ’s Avonds of in het weekend verhuizen is fijn wanneer u in de binnenstad van Rotterdam woont, of aan Delfshaven. Daar kan het doordeweeks en overdag nogal druk zijn. ’s Avonds en in het weekend is er dan vaak wel ruimte voor een verhuiswagen en verhuislift. Uiteraard houden we ’s avonds nog meer rekening met de veiligheid van uw bezittingen en voorkomen we zo goed mogelijk dat een en ander gestolen wordt tijdens de gezinsverhuizing.

Offerte aanvragen

Bent u benieuwd wat de mogelijkheden zijn voor uw gezinsverhuizing? Vraag dan vrijblijvend een prijsindicatie aan. In de prijsindicatie wordt gevraagd hoe omvangrijk uw verhuizing is. Hierbij gaat het bijvoorbeeld over de afstand van A naar B en over de hoeveelheid meubels die verhuisd moeten worden. Ook wordt er concreet gevraagd of er moeilijke meubels zijn waar we rekening mee moeten houden tijdens de uitvoering van de verhuisservice.

Vraag online een offerte aan