Een wasmachine verhuizen? Dat is een loodzware klus. Verhuizers Rotterdam helpt u graag uw zware wasmachine netjes en ongeschonden naar uw nieuwe adres te brengen. Wij staan bekend om onze goede, flexibele en snelle service en komen daarnaast vaak als goedkoopste uit de bus bij een prijsvergelijking. Wilt u weten wat het kost om uw wasmachine te laten verhuizen? Vraag dan nu vrijblijvend een offerte aan via onderstaande button. Meer informatie over hoe de verhuizing van uw wasmachine in zijn werk gaat, kunt u in dit artikel vinden.

Vraag online een offerte aan

Kan ik zelf mijn wasmachine verhuizen?

Het antwoord is: ja, dat kan. Houd er wel rekening mee dat een wasmachine tussen de 65 en 80 kilo weegt en niet zo gemakkelijk te verplaatsen is. Zeker wanneer een wasmachine op een bovenverdieping staat en via een trap naar beneden moet worden gesjouwd, zou het met de verkeerde til-technieken, uw rug kunnen kosten. Daarnaast kan de wasmachine beschadigd raken, wat uiteraard niet de bedoeling is. Ons advies voor dit soort zware (elektrische) apparaten: laat deze verhuizen door professionele verhuizers met professionele verhuismaterialen, zoals een verhuislift. Verhuizers Rotterdam verleent u graag een goede verhuisservice en zorgt ervoor dat uw wasmachine binnen korte tijd onbeschadigd op uw nieuwe adres staat.

Hoe verhuizen wij uw wasmachine?

Allereerst vraagt u een offerte bij ons aan voor het verhuizen van uw wasmachine. Wij maken vervolgens met u een afspraak en nemen de juiste verhuismaterialen mee om de verhuizing van uw machine snel en vlekkeloos voor u te kunnen uitvoeren. Als onze verhuizers bij u aankomen, wordt de wasmachine ontkoppeld, ingepakt met beveiligingsmateriaal en naar de verhuiswagen gedragen. Staat de wasmachine op een bovenverdieping? Dan gebruiken wij een verhuislift om de wasmachine netjes en ongeschonden in de verhuiswagen te zetten. Onze verhuizers brengen uw wasmachine naar de nieuwe bestemming en installeren hem op de gewenste plek.

Verhuismaterialen

Voor een goede verhuizing is het belangrijk om de juiste verhuismaterialen te gebruiken. Wij willen daarom graag vooraf weten welk type wasmachine er verhuisd wordt en op welke locatie deze staat. Op deze manier hoeven de verhuizers niet op het laatste moment nog te zorgen voor het juiste verhuismateriaal, wat zorgt voor oponthoud.

Grote zware spullen verhuizen

Niet alleen de wasmachine is een groot en zwaar object. Er zijn meerdere lastige spullen die moeilijk te verhuizen zijn, zoals bijvoorbeeld een aquarium, piano, (Amerikaanse) koelkast of antieke kast. Verhuizers Rotterdam heeft veel ervaring met het verhuizen van dit soort inboedel en helpt u graag om deze spullen veilig en ongeschonden naar het nieuwe adres te brengen.

Kosten voor het verhuizen van uw wasmachine

Het verhuizen van uw wasmachine via Verhuizers Rotterdam is goedkoop en met goede service. Daarnaast zijn wij erg flexibel, wat inhoudt dat u bepaalt wat u allemaal door ons wilt laten verhuizen en wanneer. Als u zelf een team van verhuizers heeft geregeld kan dat flink besparen in de kosten. Daarnaast zijn onze verhuizers zeven dagen per week voor u beschikbaar. Verhuizen in de weekenden is duurder dan doordeweeks. U kunt uw verhuizing zo duur maken als u zelf wilt, kijk voor onze tarieven in de rechter kolom. Ook kunt u vrijblijvend een offerte bij ons aanvragen.

Vraag online een offerte aan

Verhuizen van en naar Rotterdam

Verhuizers Rotterdam verhuist u graag van en naar uw huis in Rotterdam, maar onze verhuizers zijn ook in te schakelen als u verhuist naar bijvoorbeeld Capelle aan den IJssel, Zoetermeer of Delft. Wij zijn één van de goedkoopste verhuisbedrijven. Dus voor uw verhuizing in Rotterdam en omstreken kunt u ons gerust bellen!

Verhuizers Rotterdam is pas tevreden, als de klant tevreden is!