Een wasmachine verhuizen? Dat is een loodzware klus. Verhuizers Rotterdam helpt u graag uw zware wasmachine netjes en ongeschonden naar uw nieuwe adres te brengen. Wij staan bekend om onze goede, flexibele en snelle service en komen daarnaast vaak als goedkoopste uit de bus bij een prijsvergelijking. Wilt u weten wat het kost om uw wasmachine te laten verhuizen? Vraag dan nu vrijblijvend een offerte aan via onderstaande button. Meer informatie over hoe de verhuizing van uw wasmachine in zijn werk gaat? Wij helpen je graag op weg!

Vraag online een offerte aan

Kan ik zelf mijn wasmachine verhuizen?

Het antwoord is: ja, dat kan. Maar hoe verhuis ik een wasmachine? Tegen die vraag loop je hoogstwaarschijnlijk aan bij het voorbereiden van je verhuizing. Geen gekke vraag, aangezien een wasmachine tussen de 65 en 80 kilo weegt, onhandig vast valt te pakken, en niet zo gemakkelijk te verplaatsen is. Zeker wanneer de wasmachine op een bovenverdieping staat en via een trap naar beneden moet worden gesjouwd. Met de verkeerde til-technieken, zou dit zo uw rug kunnen kosten. Ook kan de wasmachine beschadigd raken, wat uiteraard niet de bedoeling is. Ons advies voor dit soort zware (elektrische) apparaten: laat deze verhuizen door professionele verhuizers met professionele verhuismaterialen zoals een verhuislift. Verhuizers Rotterdam verleent u graag een goede verhuisservice en zorgt ervoor dat uw wasmachine binnen korte tijd onbeschadigd op uw nieuwe adres staat.

Hoe verhuizen wij uw wasmachine?

Je wasmachine probleemloos naar je nieuwe laten huis brengen? Wij nemen de juiste verhuismaterialen voor u mee om de verhuizing van uw machine snel en vlekkeloos  uit te kunnen voeren. Zodra onze verhuizers bij u aankomen, wordt de wasmachine ontkoppeld, ingepakt met beveiligingsmateriaal en naar de verhuiswagen gedragen. Staat de wasmachine op een bovenverdieping? Dan gebruiken wij een verhuislift om de wasmachine netjes en ongeschonden in de verhuiswagen te zetten. Onze verhuizers brengen uw wasmachine naar de nieuwe bestemming en installeren hem op de gewenste plek.

Kosten voor het verhuizen van uw wasmachine

Het verhuizen van uw wasmachine via Verhuizers Rotterdam is goedkoop en met goede service. Daarnaast zijn wij erg flexibel, wat inhoudt dat u bepaalt wat u allemaal door ons wilt laten verhuizen en wanneer. Als u zelf een team van verhuizers heeft geregeld kan dat flink besparen in de kosten. Daarnaast zijn onze verhuizers zeven dagen per week voor u beschikbaar. Verhuizen in de weekenden is duurder dan doordeweeks. U kunt uw verhuizing zo duur maken als u zelf wilt, kijk voor onze tarieven in de rechter kolom. Ook kunt u vrijblijvend een offerte bij ons aanvragen.

Vraag online een offerte aan

4 tips bij het verhuizen van uw wasmachine

Zelf de wasmachine verhuizen? Verhuizers Rotterdam helpt je graag met onderstaande tips, om de meest gemaakte fouten te voorkomen!

1. Koppel de wasmachine goed af

Wanneer je van plan bent de wasmachine te gaan vervoeren, is het van belang de aansluitingen los te koppelen. De wasmachine is aangesloten op stroom en water. Koppel je wasmachine een dag van te voren alvast af, zodat de wateraansluiting de tijd heeft om helemaal leeg te lopen. Laat ook het water uit het systeem van de wasmachine eruit lopen, door het filter te openen en de wasmachine licht te kantelen. Dit scheelt in het gewicht, en voorkomt een waterballet!

2. Bescherm de wasmachine goed

De wasmachine wil je natuurlijk zonder schade op de nieuwe locatie laten arriveren. Met het gebruik van een verhuisdeken of een transportzak voor wasmachines, bescherm je zowel de wasmachine als de muren tijdens het sjouwen.

3. Let op je rug bij het tillen

Het gewicht van een wasmachine ligt gemiddeld tussen de 65 en 80 kilo. Dit is natuurlijk een fors gewicht, die je liever niet in je eentje verplaatst. Afhankelijk van het model wasmachine, kan je de achterkant losschroeven en de betonnen gewichten verwijderen. Zo kan je te verplaatsen het gewicht verdelen. Probeer bij het tillen ook zo veel mogelijk met een rechte rug te lopen.

4. De wasmachine vervoeren

Schade aan de wasmachine voorkomen? Vervoer de wasmachine dan rechtop! Zo voorkom je beschadigingen aan de leidingen en trommel. Zet de wasmachine ook goed vast tijdens het vervoeren, om vervelende toestanden te voorkomen.

Grote zware spullen verhuizen

Niet alleen de wasmachine is een groot en zwaar object. Er zijn meerdere lastige spullen die moeilijk te verhuizen zijn, zoals bijvoorbeeld een aquarium, piano, (Amerikaanse) koelkast of antieke kast. Verhuizers Rotterdam heeft veel ervaring met het verhuizen van dit soort inboedel en helpt u graag om deze spullen veilig en ongeschonden naar het nieuwe adres te brengen. Benieuwd naar alle mogelijkheden en de tarieven? Neem gemakkelijk contact op via onderstaande button!

Vraag online een offerte aan

Verhuizen van en naar Rotterdam

Verhuizers Rotterdam verhuist u graag van en naar uw huis in Rotterdam, maar onze verhuizers zijn ook in te schakelen als u verhuist naar bijvoorbeeld Capelle aan den IJssel, Zoetermeer of Delft. Wij zijn één van de goedkoopste verhuisbedrijven. Dus voor uw verhuizing in Rotterdam en omstreken kunt u ons gerust bellen!

Verhuizers Rotterdam is pas tevreden, als de klant tevreden is!