Gaat u verhuizen naar een kleinere woning? Of wilt u uw ouders helpen met de verhuizing naar een seniorenwoning? Dan staat Verhuizers Rotterdam voor u klaar om de verhuizing in de omgeving van Rotterdam in goede banen te leiden. Lees hieronder meer over een seniorenverhuizing of vraag direct vrijblijvend een offerte aan bij Verhuizers Rotterdam.

Vraag online een offerte aan

 

 

Goedkope verhuizingen voor senioren

Verhuizers Rotterdam voert dagelijks verschillende verhuizingen uit in Rotterdam en omgeving. Als professioneel verhuisbedrijf zijn we ook vaak actief bij verhuizingen van grotere huizen naar kleinere huizen. In sommige gevallen zijn dit verzorgingshuizen, maar uiteraard kan het ook een seniorenflat zijn. De verhuizingen zijn over het algemeen verhuizingen binnen beperkte afstand. Vaak verhuizen senioren binnen de stadsgrenzen van bijvoorbeeld Schiedam, Gorinchem, Spijkenisse of Vlaardingen. De seniorenverhuizing kunnen we dan ook vaak goedkoop voor u uitvoeren. Omdat de verhuizingen van Verhuizers Rotterdam gestoeld zijn op een efficiënte werkwijze, zijn we in staat om vaak als goedkoopste verhuisbedrijf in Rotterdam op te treden. Bent u benieuwd of dit ook voor u het geval is? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan!

Volledige verhuisservice

Als professioneel verhuisbedrijf voeren we zeer diverse verhuizingen uit. Bij verhuizingen van senioren merken we dat het op prijs gesteld wordt om nóg een stapje extra te zetten. Het verplaatsen van de verhuisdozen en de transport van meubels is voor de senioren zelf vermoeiend. Daarom helpen de verhuizers van Verhuizers Rotterdam u graag verder met de volledige verhuizing! Denk hierbij ook aan de volgende verhuishulp die wij kunnen bieden:

  • Inpakken van de bezittingen;
  • Demonteren van de meubels;
  • Verhuizen van zware meubels naar hogere verdiepingen, evt. met behulp van een verhuislift;
  • Het plaatsen van de verhuisdozen in de juiste ruimte.

Zelf helpen bij de verhuizing

Wilt u zelf helpen bij de verhuizing? Of helpen uw kinderen mee met de verhuizing? Geen probleem bij Verhuizers Rotterdam. Ons verhuisbedrijf is erop ingericht om de verhuizing samen op te pakken. Wilt u zelf de dozen vullen en zijn zoon en dochter bereid om kleine bezittingen alvast te verhuizen? Dan staan wij voor u klaar om de moeilijk te verhuizen meubels te verhuizen!

Verhuizing naar meerdere locaties

Vaak is een seniorenverhuizing een verhuizing van een grotere woning naar een kleinere woning. Niet alle bezittingen kunnen dan mee verhuisd worden. Dit betekent dat een deel van de bezittingen naar elders moeten. Dit kan een opslaglocatie zijn, maar kan ook het huis van de kinderen zijn. We plannen de tussenstop onderweg in, of scheiden de bezittingen zo dat we twee keer rijden om alles in goede banen te leiden. Onze doelstelling is om uw seniorenverhuizing vlekkeloos uit te voeren!

Ook voor uw woningontruimingen

Het is bij seniorenverhuizingen vaak het geval dat er van een (zeer) grote naar een kleinere woning verhuisd wordt. Dit kan soms opgevangen worden door goed op te ruimen of bezittingen (tijdelijk) op te slaan. Het kan echter ook voorkomen dat u jarenlang in een grote woning hebt gewoond en daardoor zeer veel bezittingen heeft. Hierdoor ziet u misschien erg op tijdens uw verhuizing, omdat u het eenvoudigweg niet zit zitten om al uw spullen uit te zoeken.

Wij bieden uitkomst: u kunt bij ons tevens terecht voor een woningontruiming. Wij ontruimen uw oude woning vakkundig en gaan hierbij uiteraard uit van uw wensen. Het afvoeren van spullen gebeurt in overleg met u. U geeft dus zelf aan wat u mee wilt verhuizen, wat u eventueel wilt opslaan en welke spullen er naar de kringloopwinkel of de stort mogen.

Meer weten over een seniorenverhuizing in Rotterdam?

Bent u enthousiast geworden over de mogelijkheden van een seniorenverhuizing in de omgeving van Rotterdam? Vraag dan direct en vrijblijvend een offerte aan bij Verhuizers Rotterdam. Met het eenvoudige aanvraagformulier kunt u de omvang van de verhuizing schetsen. Zo kan er direct een betrouwbare prijsindicatie gegeven worden van de verhuizing!

Vraag online een offerte aan