Bent u trotse eigenaar van een piano?  Het is nog een hele klus om een piano veilig te verhuizen naar een andere woning. Verhuizers Rotterdam helpt u graag met het verhuizen van uw piano. Om uw piano veilig te kunnen verhuizen maken we gebruik van professionele verhuismaterialen. Wij zijn flexibel inzetbaar en 7 dagen per week bereid om uw piano te verhuizen. Dus gaat u naar Rotterdam verhuizen? Of gaat u juist van Rotterdam verhuizen naar DelftZoetermeer of elders in de regio? Vraag dan vrijblijvend een prijs bij ons op. Van alle verhuisbedrijven in de omgeving, zijn wij als het goedkoopste verhuisbedrijf uit de (verhuis)bus gekomen!

Vraag online een offerte aan

Professionele manier van verhuizen

De student verhuizers van onze studenten verhuisservice zijn opgeleid om op een professionele manier uw inboedel te verhuizen. Met onze jarenlange ervaring kunnen wij u garanderen dat uw piano veilig en ongeschonden op de plaats van bestemming zal aankomen. Wij gebruiken hiervoor de juiste verhuismaterialen. Met behulp van een verhuislift is het zelfs mogelijk om uw piano van of naar een hoger gelegen verdieping te verhuizen. Bij het verhuizen vanaf een hogere verdieping komt net wat meer expertise kijken dan bij verhuizen vanaf de begaande grond. Daarom worden in dit geval onze meest ervaren verhuizers ingezet, die heel nauwkeurig te werk gaan om de piano geheel ongeschonden in de verhuiswagen te plaatsen. Omdat verhuizen van een piano vanaf een hogere verdieping meer tijd en ervaring kost zal de prijs wel verschillen met een verhuizing vanaf de begane grond. Voor de exacte prijs van uw verhuizing, kunt u vrijblijvend een offerte bij ons aanvragen.

Hoe verhuis je een piano? Piano tillen en verhuizen

Om uw piano vanaf de begane grond te verhuizen maken we gebruik van hondjes. Dit zijn plankjes op bokwielen. De piano wordt op het hondje geplaatst en kan zo veilig richting de verhuiswagen worden gereden. Als uw piano vanaf een bovenliggende verdieping verhuisd moet worden, maken we gebruik van een verhuislift. Het is namelijk niet mogelijk om een piano via de trap te verhuizen, omdat een piano hiervoor te zwaar is. Met een verhuislift is het mogelijk om hem veilig naar de begane grond te verhuizen. Om schade tijdens het verplaatsen te vermijden, wordt uw piano ingepakt met verhuisdekens. Wanneer de piano in de verhuiswagen staat, is het tijd voor het vervoer. Tijdens de gehele verhuizing wordt de piano meerdere keren goed gecontroleerd op eventuele beschadigingen. Na de aankomst op het nieuwe adres kunt u zelf aangeven waar de piano geplaatst moet worden.

Tips verhuizen piano

Vanaf de begane grond is het mogelijk om uw piano zelf te verhuizen. Toch raden wij u aan om een verhuisbedrijf is te schakelen. Het is niet verstandig om zonder de juiste verhuismaterialen een piano te verhuizen, hij weegt al snel meer dan 200 kilo. Hierbij een aantal tips die u kunt gebruiken tijdens het verhuizen van uw piano:

  • Het is mogelijk om een piano te verschuiven. Door kleden onder de piano neer te leggen wordt het schuiven makkelijker. Op deze manier kan schade aan uw vloer voorkomen worden;
  • Een piano is redelijk zwaar daarom is het niet verstandig om de piano op te tillen. Om de piano toch op een veilige manier te verhuizen kunt u gebruik maken van een hondje. Een hondje is een plankje met wieltjes die u onder de piano kunt plaatsen. Op deze manier is het mogelijk om de piano naar buiten te rijden;
  • Na de verhuizing heeft de piano even een tijdje nodig om te acclimatiseren. Wij adviseren u om de piano binnen een periode van 2 maanden niet te stemmen. De piano heeft blootgestaan aan verschillende temperaturen, waardoor het verstandig is de piano even te laten rusten na de verhuizing.

Kosten piano verhuizen

Bent u benieuwd naar de kosten voor het verhuizen van uw piano? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan. Wanneer u ons formulier invult, heeft u binnen enkele minuten een prijsopgave in uw mail. Ook bij de verhuizing van andere inboedel staan wij 7 dagen per week voor u klaar! Verhuizers Rotterdam helpt u graag snel, professioneel en voordelig naar uw nieuwe woning!

Wat kost een piano verhuizen?