Verhuisbedrijf in Ridderkerk nodig? Zoek niet verder!

Zoekt u een goed Verhuisbedrijf in Ridderkerk? Dan helpen wij u graag verder. Onze Verhuisservice Ridderkerk heeft een jarenlange ervaring bij het verhuizen van particulieren en bedrijven in de regio Rotterdam. Het kan daarbij om allerlei soorten verhuizingen gaan, van klein tot groot, van studentenwoning tot kantoorpand. Vele tevreden klanten gingen u voor. Binnen onze dienstverlening staan kwaliteit, snelheid en een scherpe prijs hoog in het vaandel. Wij werken zeven dagen per week, 365 dagen per jaar. Mocht u om een of andere reden met spoed moeten verhuizen, dan is het vaak mogelijk om een verhuizing in korte tijd met ons te regelen. Het is wel eens voorgekomen dat we iemand op dezelfde dag met de verhuizing hebben geholpen! Vraag hiervoor via onze website naar de mogelijkheden.

Vraag online een offerte aan

Ons team aan verhuizers werkt zeer professioneel

Ons verhuisbedrijf in Ridderkerk is voor allerlei zaken inzetbaar. Soms heeft u bijvoorbeeld niet de tijd om alles zelf in te pakken. Dit kan u door ons team laten doen. Wij pakken uw goederen zo professioneel mogelijk in en zorgen dat uw (breekbare) spullen veilig op de nieuwe bestemming aankomen. U moet daarbij ook bijvoorbeeld denken aan het witgoed. Witgoed heeft de neiging snel kapot te gaan tijdens een verhuizing, wegens de vele hobbels en bobbels die er op de weg van de verhuizing te vinden zijn. Onze vakkundige medewerkers zetten het witgoed, zoals bijvoorbeeld de wasmachine, goed vast, zodat er niets met deze artikelen kan gebeuren. Ook kunnen de medewerkers van ons verhuisteam goederen demonteren en hermonteren in respectievelijk uw oude en nieuwe woning. Zelfs de eindschoonmaak van uw oude woning kunnen we u uit handen nemen! Wij doen er alles aan om uw verhuizing zo soepel mogelijk te laten verlopen.

Een verhuislift behoort ook tot de mogelijkheden

Het kan voorkomen dat u op een hogere etage woont, of gaat verhuizen naar een appartementencomplex. Soms is er geen lift aanwezig, of passen de goederen niet in de lift. In die gevallen kan het gebruik van een verhuislift handig zijn. Met een verhuislift hoeven de verhuizers niet iedere keer met spullen de trappen op te gaan, maar kunnen zij buitenom de spullen omhoog tillen. Dit levert een enorme tijdwinst op. In totaal kan er 250 kg per keer op de verhuislift getild worden. De verhuislift kan tot maximaal de zevende etage tillen. Natuurlijk behoort het gebruik van de verhuislift bij ons tot de mogelijkheden binnen de verhuisservice van omstreken Rijnmond. Vraag voor uw specifieke woonsituatie of het mogelijk is om van deze lift gebruik te maken.

Verhuisdozen bij verhuisbedrijf Ridderkerk

Wanneer u van of naar Ridderkerk verhuist is de bescherming van inboedel een prioriteit. Wij raden dan ook altijd aan om verhuisdozen aan te schaffen. Bij verhuisbedrijf Ridderkerk heeft u 2 mogelijkheden:
• koop uw verhuisdozen of
huur uw verhuisdozen

Verhuisdozen zijn kunt u aanschaffen in verschillende soorten en afmetingen. We kunnen hierbij onderscheid maken tussen:

Normale verhuisdozen
Deze verhuisdozen zijn de meeste gebruikte soort en kunnen tot wel 50 kilogram aan inboedel vervoeren. De afmetingen zijn 48x32x36 en zijn ze ideaal om allerhande spullen te vervoeren.

Verhuisdozen voor uw boeken
Doordat boeken vaak een kleinere hoogte hebben zijn de verhuisdozen voor boeken ideaal. Bij de normale verhuisdozen blijft er 10 cm over in de hoogte. Dit probleem wordt opgelost doordat deze speciale verhuisdozen afmetingen van 48 x 32 x 22 bevatten.

Garderobe verhuisdozen
Het verhuizen leid er vaak toe dat de omgeving meer stof bevat dan normaal. Hierom raden wij aan om garderobe verhuisdozen aan te schaffen. Deze verhuisdozen bevatten een stang waarmee tot 45 hangers opgeborgen kunnen worden en raakt uw kleding onbeschadigd.

Vraag nu vrijblijvend en gemakkelijk een offerte aan bij ons verhuisbedrijf in Ridderkerk

Ons professionele verhuisteam werkt zeer professioneel en zo efficiënt mogelijk. Dit betekent dat wij onze tarieven zeer laag kunnen houden. Wij bekijken daarbij goed de prijzen die onze concurrenten in de regio Rotterdam hanteren. Dit gaat echter niet ten koste van de kwaliteit. Wij werken met mensen die een gedegen opleiding tot verhuizer hebben gehad en zeer professioneel werken. Mocht u naar aanleiding van het bovenstaande geïnteresseerd zijn in ons verhuisbedrijf in Ridderkerk, vraag dan nu via onze website een offerte aan om de kosten voor uw specifieke verhuizing te berekenen. Dit gaat zeer gemakkelijk via onze website. U hoeft slechts een paar basisgegevens in te vullen. Wij hopen dat wij u binnenkort als klant van ons verhuisbedrijf in Ridderkerk kunnen verwelkomen!

Vraag online een offerte aan