U hebt een geweldige nieuwe bank gekocht. Hij was misschien iets boven budget, maar u bent ervan overtuigd dat deze bank de juiste keuze is waarvan u nog jarenlang plezier gaat hebben.

U bent nu op zoek naar goedkoop meubeltransport voor uw nieuwe bank. Uw eisen zijn duidelijk:

 • U wilt goedkoop meubeltransport;
 • U zoekt betrouwbare en voorzichtige transporteurs;
 • De goederen ophalen en bezorgen moet gebeuren op een door u gekozen tijdstip.
Vraag online een offerte aan

Goedkoop meubeltransport door professioneel verhuisbedrijf

Verhuizers Rotterdam is een professioneel verhuisbedrijf dat zich onderscheidt van andere verhuisbedrijven door de prijs. Wij zijn begonnen als studenten verhuisbedrijf met verhuizingen voor studenten en door studenten. Inmiddels zijn wij uitgegroeid tot vakbekwaam en groot verhuisbedrijf dat iedereen verhuist voor een studentenprijs.

Ook voor aanverwante zaken, zoals meubeltransport, kunt u goedkoop bij ons terecht.

Verschillende soorten meubeltransport

Bij Verhuizers Rotterdam kunt u voor verschillende soorten meubeltransport terecht.

Transport meubels particulier

Hebt u als particulier een meubel aangeschaft? Voor het transport voor meubels van particulieren is het goedkope meubeltransport van Verhuizers Rotterdam uitermate geschikt. Wij hebben een groot wagenpark, een uitgebreid personeelsbestand en professionele verhuismaterialen tot onze beschikking. Daarnaast zijn wij getraind in grote en kleine verhuizingen.

Deze factoren samen zorgen ervoor dat wij meubeltransport voor particulieren zeer goedkoop kunnen aanbieden: wij hebben de middelen en de ervaring reeds in huis.

Marktplaats vervoer

Via Marktplaats meubels kopen scheelt vaak veel geld. U vindt de perfecte bank voor een fractie van de nieuwprijs of een prachtige antieke dressoirkast die precies in uw woonkamer past.

Een brenger voor uw Marktplaats meubelen met betrouwbaar en goedkoop zijn. U wilt uw meubel immers veilig afgeleverd hebben én niet te veel betalen, want uw nieuwe meubel moet een koopje blijven.

Verhuizers Rotterdam voert uw Marktplaats vervoer veilig en goedkoop voor u uit:

 • Wij komen altijd op tijd
 • Wij blijven met u in contact
 • Verhuizers Rotterdam is een goedkope brenger voor uw Marktplaats aankoop

Hebt u zelf een meubel verkocht via Marktplaats en wil de koper het graag laten brengen? Ook voor dit type Marktplaats vervoer zijn wij de aangewezen partner. Hiermee voorkomt u een van de grootste Marktplaatsergernissen: mensen die zeggen een meubel te komen ophalen, maar die dan toch niet komen opdagen of veel later aankomen zonder iets te laten weten.

Ook zakelijk transport

Zakelijk meubeltransport is bij ons ook in goede handen. Juist bij zakelijk transport is stiptheid van groot belang. Wij hebben ruime ervaring in bedrijfsverhuizingen en weten daarom hoe essentieel een goede planning en een vlot verloop van het vervoer van uw spullen is voor de bedrijfsvoering.

Direct een offerte aanvragen

Meubeltransport gecombineerd met opslag

Het handige aan meubeltransport van Verhuizers Rotterdam is dat wij ook tijdelijke opslag bieden voor meubels. Hebt u een meubel besteld dat te vroeg geleverd wordt, bijvoorbeeld doordat uw vloer nog niet gelegd is? Maak dan gebruik van de tijdelijke opslag bij Verhuizers Rotterdam. Het werkt zo:

 1. U laat uw meubel bij ons bezorgen door de bezorgdienst.
 2. Wij nemen uw meubel in ontvangst en slaan het op.
 3. U laat uw meubel door ons bij u thuis afleveren op een tijdstip dat u uitkomt.

Zo bieden wij opslag en meubeltransport in één!

Meubeltransport gecombineerd met een verhuislift huren

Hebt u een zwaar meubel dat niet enkel vervoerd moet worden, maar ook boven moet zien te komen in uw appartement? Een verhuislift kan uitkomst bieden!

Met een verhuislift kunt u zware en grote meubels gemakkelijk naar hoger gelegen verdiepingen transporteren. Laat u een zwaar of groot meubel met een meubeltransport van Verhuizers Rotterdam bij u thuis bezorgen op een verdieping? Wij bekijken graag samen met u of een verhuislift nodig is. Een verhuislift huren doet u ook voordelig bij Verhuizers Rotterdam.

Werkgebied meubeltransport

Onze naam is Verhuizers Rotterdam en u bent bij ons dan ook vanzelfsprekend aan het juiste adres voor meubeltransport Rotterdam.

Ook buiten Rotterdam voeren wij echter meubeltransport uit. U kunt bijvoorbeeld ook op ons rekenen voor meubeltransport Den Haag. Hebt u meubeltransport nodig naar andere plaatsen, bijvoorbeeld van Rotterdam naar Sliedrecht of van Den Haag naar Zoetermeer, dan  maar ook buiten Rotterdam voeren wij meubeltransport uit.

Waarom kiezen voor goedkoop meubeltransport van Verhuizers Rotterdam?

Wij noemen u graag een aantal goede redenen waarom onze klanten voor ons kiezen voor hun meubeltransport:

 • Goedkoop!
 • Professioneel verhuismateriaal
 • Betrouwbare verhuizers
 • Spoedopdrachten geen probleem
 • Zakelijk en particulier
 • Binnen 2 uur een offerte
 • Ook aanvullende diensten mogelijk: opslag, verhuislift huren

Direct uw prijs opvragen

Wilt u weten wat de kosten zijn van een meubeltransport bij Verhuizers Rotterdam? Vraag een offerte aan en u weet het binnen 2 uur!

Ik wil een offerte aanvragen