Verhuizers Rotterdam brengt uw inboedel veilig, snel en met grote zorg naar uw nieuwe woning door gebruik te maken van diverse professionele verhuismaterialen. Wij raden u aan om uw verhuizing goed voor te bereiden en spullen in te pakken in stevige verhuisdozen. We maken gebruik van degelijk en professioneel verhuismateriaal, waardoor wij de verhuizing van uw inboedel kunnen waarborgen. Lees hieronder meer over de verschillende verhuismaterialen die wij tot onze beschikking hebben.

Verschillende verhuisdozen

Om uw verhuizing goed voor te bereiden is het verstandig om vroegtijdig verhuisdozen te bestellen. Er zijn verschillende maten en soorten verhuisdozen bij ons te huur, waardoor u na de verhuizing niet achterblijft met tientallen lege dozen. U kunt naderhand zelf bepalen of de dozen moet worden opgehaald of dat u ze zelf terug komt brengen. De verhuisdozen kunnen voor €20,- bezorgd of opgehaald worden.

Wil u graag kosten besparen op uw verhuizing?  Verhuizers Rotterdam geeft u de mogelijkheid om verschillende verhuisdozen te huren zodat u zo efficiënt mogelijk kunt inpakken.

Vrijblijvende offerte aanvragen

 

 

Standaard verhuisdozen

Een verhuisdoos moet stevig zijn om de spullen ongeschonden op de plaats van bestemming te kunnen krijgen. Om de veiligheid van uw spullen te kunnen garanderen, heeft Verhuizers Rotterdam dozen van hoogwaardige kwaliteit. Onze verhuisdozen worden gemaakt van een aantal lagen golfkarton. De maat van een standaard verhuisdoos is 48x36x32 cm. Deze verhuisdozen kunnen met maximaal 50 kilo aan spullen worden gevuld.

Boeken verhuisdozen

Boeken wegen veel, zeker wanneer er veel boeken in een doos zitten. Om te voorkomen dat de bodem van uw verhuisdoos doorzakt tijdens het vervoer is het verstandig om gebruik te maken van speciale boekendozen. Boekendozen zijn iets kleiner dan de standaard verhuisdozen zodat ze, ook goed gevuld, nog steeds te tillen zijn. De afmetingen van de boekenverhuisdozen zijn 48x32x22 cm. De hoogte van deze doos is gebaseerd op de hoogte van een gemiddeld boek.

Garderobe verhuisdozen

Tijdens een verhuizing is de omgeving vaak een stuk stoffiger dan normaliter, wat een flinke aanslag voor uw kleding kan zijn. En dat is niet bevorderlijk voor uw kleding. Om uw kleding tijdens de verhuizing netjes en stofvrij te kunnen vervoeren adviseren we om garderobe verhuisdozen te gebruiken. In de garderobe verhuisdoos is een stang bevestigd die ruimte biedt voor 45 kledinghangers. Zo voorkomt u dat uw kleding beschadigd aankomt in uw nieuwe woning.

Tips voor verhuisdozen inpakken

Hierbij geven wij u graag enkele tips om zo efficiënt mogelijk uw spullen te verhuizen:

  1. Maak gebruik van specifieke verhuisdozen om zo efficiënt mogelijk met de ruimte in de dozen om te gaan en uw spullen zo goed mogelijk te beschermen tijdens de verhuizing;
  2. Label uw verhuisdozen zo goed mogelijk. Dit kan u een hoop tijd besparen bij het uitpakken. U weet namelijk precies wat er in welke doos zit;
  3. Maak een verhuisplan die u ook aan de verhuizers geeft. Zo weten zij precies welke dozen in welke ruimte moeten komen te staan;
  4. Wanneer sprake is van een scheiding en beide partners verhuizen, geef dan heel duidelijk aan, bijvoorbeeld door middel van kleurtjes op de doos, welke doos naar welk huis moet
Bereken hier uw verhuiskosten!

 

 

Professionele verhuismaterialen

Naast verhuisdozen, zijn er nog meer professionele verhuismaterialen waar wij gebruik van maken om uw spullen netjes en ongeschonden van A naar B te brengen.

Verhuislift

Bij veel verhuizingen maken we gebruik van een verhuislift. In de meeste woningen is de trap niet geschikt om grote meubels te verplaatsen. Met een verhuislift is het mogelijk om meubels van een hoger gelegen verdieping naar beneden te verplaatsen. De verhuisliften van Verhuizers Rotterdam kan gebruikt worden tot een hoogte van 18 meter. Om tijdens het gebruik van een verhuislift de veiligheid te kunnen waarborgen, dient er een bestuurder van Verhuizers Rotterdam voor de lift aanwezig te zijn. Deze liftbediendes zijn speciaal opgeleid om met dit soort liften te werken en daarnaast bent u goed ingedekt bij eventuele schade.

Verhuisdekens

Om schade aan uw meubels en overige inboedel te beperken wordt alles ingepakt met verhuisdekens. Verhuisdekens zijn op twee verschillende manieren afgewerkt. Een zachte kant om de meubels te beschermen. De andere zijde van de deken is wat grover het duidelijk is, dat deze aan de buitenzijde gehouden dient te worden. Bij het juiste gebruik van de verhuisdekens, blijven uw meubels ongeschonden en schoon.

Verhuiswagens

Nadat alle meubels naar beneden zijn verplaatst, is het tijd om de verhuiswagen in te laden. Verhuizers Rotterdam maakt gebruik van moderne en professionele verhuiswagens, zodat we in staat zijn om de gehele inboedel snel naar uw nieuwe adres te brengen. Tijdens het inladen van de meubels maken we gebruik van hondjes, een plankje op wieltjes. De meubels worden op het hondje gezet en kunnen zo gemakkelijk de verhuiswagen in gereden worden.

Overig verhuismateriaal

Naast al het bovenstaande verhuismateriaal, kunt u bij Verhuizers Rotterdam ook terecht voor bijvoorbeeld noppenfolie, matrashoezen, serviespapier en tape. U kunt altijd vrijblijvend contact met ons opnemen als uw verhuismateriaal in dit artikel niet is vermeld.

Kijk in onderstaande tabel wat het kost om professioneel verhuismateriaal bij Verhuizers Rotterdam te kopen of te huren.

Kosten_verhuismaterialen

Vrijblijvende offerte aanvragen