Het leven is al duur genoeg, zeker als u een verhuizing in het verschiet hebt kan dat heel wat kosten. Er moeten bijvoorbeeld verhuismaterialen geregeld worden en het klussen in uw nieuwe huis vraagt om heel wat bouwmarktbezoeken. Juist nu is het daarom fijn om te kunnen sparen op kosten omtrent de verhuizing.

Voor iedereen die op zoek is naar een goedkoop verhuisbedrijf dat betrouwbaar werk levert, staat Verhuizers Rotterdam klaar.

Direct mijn verhuiskosten berekenen

Goedkoop verhuizen met Verhuizers Rotterdam

Verhuizers Rotterdam is gespecialiseerd in goedkoop verhuizen. We doen dit al jaren en weten inmiddels precies op welke manieren we de kosten laag kunnen houden. Hier profiteert u van: wij zijn de goedkoopste optie als u een verhuisbedrijf in Rotterdam en omstreken zoekt.

Dit is hoe wij goedkoop verhuizen mogelijk maken:

 • Efficiënte, op elkaar ingespeelde teams. Onze teams worden samengesteld op basis van het type verhuizing. Zo zal een verhuizing met een verhuislift altijd uitgevoerd worden door verhuizers met veel ervaring met efficiënt verhuizen met een verhuislift, terwijl een verhuizing die vraagt om veel manoeuvreerwerk of veel (de)montagewerk worden opgepakt door mensen die sterk zijn in precisiewerk. Wij werken graag in teams van mensen die al bewezen hebben goed met elkaar te kunnen samenwerken. Zo zijn de verhuizers goed op elkaar ingespeeld en werken ze te allen tijde efficiënt, wat tijd en dus geld spaart.
 • Flexibele studentverhuizers die hard werken voor hun geld. Wij werken met studenten die bij ons een gedegen interne verhuisopleiding krijgen. Studenten zijn jong, flexibel, leren snel en werken hard voor hun geld. Dit maakt hun de ideale werknemers om verhuizingen goedkoop, snel en flexibel uit te voeren.
 • Goede spreiding van onze werkzaamheden over alle dagen van de week. Door ons ruime personeelsbestand van flexibele studenten kunnen wij u 7 dagen per week verhuizen, het hele jaar door. Wij zijn een gewild verhuisbedrijf dat vaak in het weekend en in de avonden ook aan het werk is. Door onze gewilde en uitgebreide dienstverlening vult onze planning zich eigenlijk altijd goed, (juist) ook op tijdstippen dat andere verhuisbedrijven niet werken.
 • Efficiënte inzet van ons materieel. Doordat wij ook in het weekend en in de avonden werken, worden onze verhuiswagens van het ene team worden overgenomen door het andere team. Het materieel is dus veel in gebruik. Bij andere verhuisbedrijven die alleen doordeweeks en overdag werken, staat het materieel meer dan de helft van de tijd stil. Wij gebruiken ons materieel zeer efficiënt, wat onze kosten en dus de kosten van elke verhuizing druk.
 • Verhuismateriaal slim inzetten. Wij werken met verhuiswagens met aanhangers. Dit zorgt ervoor dat wij goedkoper meer spullen van A naar B kunnen vervoeren. Waar andere bedrijven twee keer rijden of twee verhuiswagens inzetten voor een grotere verhuizing, rijden wij één keer met een verhuiswagen met aanhanger. Dit scheelt tijd en brandstof en maakt het in- en uitladen gemakkelijker en sneller. Zo zorgt ons gebruik van aanhangwagens ervoor dat wij u goedkoop verhuizen!
Verhuiskosten berekenen en offerte aanvragen

Budget verhuisservice door het hele land

De verhuizers van onze budget verhuisservice hebben hun focusgebied rondom de steden Rotterdam en Amsterdam, maar verhuizen in de praktijk door het hele land.

Het maakt hierbij niet uit of u bijvoorbeeld uit Rotterdam verhuist naar Brabant of dat u bijvoorbeeld Overijssel verlaat en u in Rotterdam vestigt.

Onze verhuizers zijn gewend om in het hele land werkzaam te zijn. Wij worden dan ook regelmatig ingezet in Rotterdam, maar ook in de directe omgeving, bijvoorbeeld als verhuisbedrijf Zoetermeer, Hoogvliet of verhuisbedrijf Spijkenisse.

Gaat u iets verder uit de buurt en zoekt u bijvoorbeeld een verhuisbedrijf Gouda? Geen enkel probleem, Verhuizers Rotterdam is ook een vee geziene budget verhuisservice in deze stad. Wist u dat wij ook actief zijn als verhuisbedrijf Delft?

Goedkoop verhuisbedrijf voor alle soorten verhuizingen

Het dienstenaanbod van Verhuizers Rotterdam is zeer uitgebreid. Wij voeren als goedkoop verhuisbedrijf allerlei soorten verhuizingen uit en zijn u ook graag van dienst bij aanverwante zaken.

U kunt bij ons terecht als u een goedkoop verhuisbedrijf zoekt voor de volgende diensten:

Goedkoop verhuizen Rotterdam: daarom kiest u voor Verhuizers Rotterdam

Steeds weer kiezen nieuwe klanten voor ons om goedkoop te verhuizen in Rotterdam en omstreken. Zij noemen hier de volgende redenen voor:

 • Ik wil goedkoop verhuizen, maar wel met professionele verhuizers, zodat ik weet dat het goed zit. Daarom ga ik niet voor iemand die bijvoorbeeld goedkoop verhuizen op Marktplaats aanbiedt, maar kies ik bewust van vakmannen die mijn verhuizing verzekerd én goedkoop voor mij uitvoeren.
 • Ik vind het fijn dat ik direct online de kosten van mijn verhuizing kan berekenen zonder dat ik daarvoor direct een offerte hoef aan te vragen.
 • Die online berekening van mijn verhuiskosten kan ik vervolgens wel direct in één klik omzetten naar een offerteaanvraag bij Verhuizers Rotterdam.
 • Als ik een offerte aanvraag voor mijn verhuizing, dan heb ik die binnen 2 uur. Ik weet dus direct waar ik aan toe ben.
 • Ik wil op een feestdag, in de avond, ’s nachts of in het weekend verhuizen en dat is bij Verhuizers Rotterdam geen enkel probleem.
Ik wil direct een prijsindicatie

Goedkoop verhuizen: tips!

Goedkoop verhuizen is natuurlijk afhankelijk van de prijs die het verhuisbedrijf rekent voor uw verhuizing. Maar het goede nieuws is: u hebt zelf wel invloed op die prijs! Met deze tips voor goedkoop verhuizen drukt u de prijs van uw verhuizing:

 • Doe zo veel mogelijk zelf. Door zo veel mogelijk zelf te doen, besteedt u zo min mogelijk uit aan de verhuizers. Dit zorgt voor een lagere prijs voor uw verhuizing.
 • Help zelf mee op de verhuisdag en vraag vrienden en familie ook om hulp. Bij Verhuisbedrijf Rotterdam werkt het zo dat u een korting krijgt voor elke persoon die u zelf regelt om te komen helpen met sjouwen op de verhuisdag. Hoe meer vrienden of familieleden u dus inschakelt om op de verhuisdag te komen helpen, hoe minder u kwijt bent aan het verhuisbedrijf.
 • Kies bij grotere verhuizingen voor een verhuisbedrijf dat werkt met aanhangers. Aanhangers zijn goedkoper in het gebruik dan verhuiswagens. Hebt u aan een verhuiswagen niet voldoende, dan is het stukken voordeliger om de rest van uw inboedel in een aanhangwagen te vervoeren. Zo is er geen tweede verhuiswagen of een tweede rit met de verhuiswagen nodig en kunt u dus goedkoper verhuizen.
 • Met een lokale verhuisservice bent u goedkoper uit. Een lokale verhuisservice is goedkoper dan een verhuisservice die van ver moet komen. Dit is een van de voordelen van een lokale verhuisservice.
 • Vergeet niet uw verhuizing door te geven. U bent wettelijk verplicht uw adreswijziging door te geven bij de gemeente. Dit kan vanaf 4 weken voor uw verhuizing, tot 5 dagen daarna. Te laat met doorgeven? Dan kan de gemeente u 325 euro in rekening brengen. Kijk hier voor meer informatie omtrent uw verhuizing doorgeven.

Offerte Verhuisbedrijf Rotterdam

Bent u benieuwd hoe goedkoop verhuizen er in uw situatie uitziet en hoe voordelig u uit kunt zijn? Vraag dan nu een offerte aan bij Verhuisbedrijf Rotterdam!

Met Verhuisbedrijf Rotterdam is goedkoop verhuizen gegarandeerd: wij zijn de goedkoopste uit de regio en voeren ook uw verhuizing uit voor een verrassend lage prijs.

Wilt u geen offerte aanvragen, maar wilt u wel weten wat uw verhuizing kost? Vul dan het gehele offerteformulier in en klik aan het eind enkel op ‘Bereken’. Zo vraagt u geen offerte aan, maar hebt u wel direct inzicht in wat uw verhuizing kost.

Vraag hier een online offerte aan!