Gaat u binnenkort verhuizen en heeft u geen beschikking over vervoersmiddelen met voldoende ruimte? Dan kan het aantrekkelijk zijn om een verhuiswagen te huren. Bij Verhuizersrotterdam.nl bieden we u de mogelijkheid om een verhuiswagen te huren inclusief een professionele verhuizer. Eventueel kunt u zelfs gebruik maken van een aanhangwagen aan de verhuiswagen. Zo kunt u direct een groot deel van uw bezittingen verhuizen naar uw nieuwe huis! Lees hieronder meer over de mogelijkheid om een verhuiswagen te huren in Rotterdam en omgeving. Verhuizers Rotterdam helpt u graag verder!

Vraag online een offerte aan

Goedkope verhuiswagen Rotterdam

Verhuizers Rotterdam biedt in haar dienstverlening altijd een goede verhouding tussen kwaliteit en prijs. De kosten voor een totale verhuizing bij Verhuizers Rotterdam zijn daarom ook vrij laag vergeleken met andere aanbieders in de regio. Dit geldt ook voor het huren van een losse verhuiswagen om uw verhuizing vlot op te pakken. U wilt in dat geval zelf de verhuizing voor een groot gedeelte uitvoeren, maar met een normale personenwagen wordt het lastig om bepaalde meubels te verhuizen. Denk bijvoorbeeld aan:

  • Bankstellen
  • Koelkasten
  • Aquaria

Verhuizers Rotterdam helpt u daarom graag aan transportruimte middels een verhuiswagen. Deze verhuiswagen heeft een ruime oppervlakte om de meubels in te verhuizen. De prijs van de verhuiswagen is erg laag, zodat u goedkoop en verhuiswagen kunt huren in Rotterdam en omgeving. De prijs wordt per uur berekend zodat u weet wat de kosten zijn voor de verhuizing. Vaak nemen klanten de verhuiswagen af voor een dagdeel. Zo kunt u de verhuizing van Vlaardingen naar Nieuwerkerk aan den IJssel eenvoudig uitvoeren. Mocht de afstand langer zijn, dan kunt u de verhuiswagen natuurlijk ook langere tijd afnemen.

Aanhanger huren

De verhuiswagen heeft een ruime bak die gebruikt kan worden voor het verhuizen van diverse meubels. Mocht de afstand van de verhuizing wat langer zijn, bijvoorbeeld wanneer u verhuist van Rhoon naar het noorden van het land, dan kan het aantrekkelijk zijn om de verhuiswagen uit te breiden met een aanhanger. De kosten hiervan zijn aantrekkelijker dan het huren van twee verhuiswagens.

Veilige verhuiswagen huren

De verhuiswagens van Verhuizers Rotterdam voldoen aan alle eisen om gebruikt te worden voor de verhuizingen. De wagens verkeren in perfecte technische staat. De verhuizer die met de verhuiswagen wordt gehuurd, komt de verhuiswagen op de dag van de verhuizing voorrijden en helpt vervolgens mee met de verhuizing van de inboedel.

Verhuislift bij de verhuiswagen

Mocht u een huis hebben met meerdere verdiepingen, dan kan het aantrekkelijk zijn om een verhuislift mee te huren met de verhuiswagen. De verhuizers van Verhuizers Rotterdam helpen u dan graag verder met de bediening van de verhuislift. Lees meer over een verhuislift huren in Rotterdam en omgeving.

Direct een offerte?

Bent u benieuwd wat de kosten zijn van het huren van een verhuiswagen? Bekijk dan de tarieven op deze pagina. Wilt u ook een berekening hebben van de kosten van een totale verhuizing? Vraag dan gelijk een offerte aan bij Verhuizers Rotterdam

Vraag online een offerte aan
Verhuiswagen huren Rotterdam
5 (100%) 5 votes