Goedkoop een verhuiswagen huren in Rotterdam? Zoek niet verder: bij Verhuizers Rotterdam hebt u gevonden wat u zocht. Wij bieden u een verhuisbus aan tegen een zeer scherp tarief.

Gaat u binnenkort verhuizen en heeft u geen beschikking tot vervoersmiddelen met voldoende ruimte? Dan is het aantrekkelijk om een verhuiswagen te huren.

Bij Verhuizersrotterdam.nl bieden we u de mogelijkheid om een verhuiswagen te huren inclusief een professionele verhuizer. Eventueel kunt u zelfs gebruikmaken van een aanhangwagen aan de verhuiswagen. Zo kunt u direct op een zeer voordelige manier een groot deel van uw bezittingen verhuizen naar uw nieuwe huis!

Lees hieronder meer over de mogelijkheid om een verhuiswagen te huren in Rotterdam en omgeving. Verhuizers Rotterdam helpt u graag verder!

Vraag online een offerte aan

 

 

Goedkope verhuiswagen Rotterdam

Verhuizers Rotterdam biedt in haar dienstverlening altijd een goede verhouding tussen kwaliteit en prijs. De kosten voor een totale verhuizing bij Verhuizers Rotterdam zijn daarom ook vrij laag vergeleken met andere aanbieders in de regio. Dit geldt ook voor het huren van een losse verhuiswagen om uw verhuizing vlot op te pakken.

U wilt in dat geval zelf de verhuizing voor een groot gedeelte uitvoeren, maar met een normale personenwagen wordt het lastig om bepaalde meubels te verhuizen. Denk bijvoorbeeld aan:

  • Bankstellen
  • Koelkasten
  • Aquaria

Verhuizers Rotterdam helpt u daarom graag aan transportruimte middels een verhuiswagen of verhuisbus. Deze verhuiswagen heeft een ruime oppervlakte om de meubels in te verhuizen. De prijs van de verhuiswagen is erg laag, zodat u goedkoop en verhuiswagen kunt huren in Rotterdam en omgeving. De prijs wordt per uur berekend zodat u weet wat de kosten zijn voor de verhuizing.

Vaak nemen klanten de verhuiswagen af voor een dagdeel. Zo kunt u de verhuizing van Vlaardingen naar Nieuwerkerk aan den IJssel eenvoudig uitvoeren en bent u minder afhankelijk van het tarief per uur voor de verhuisbus. Mocht de afstand langer zijn, dan kunt u de verhuiswagen natuurlijk ook langere tijd afnemen.

Meerdere verhuisbussen huren of verhuiswagen met aanhanger huren?

U hebt niet altijd voldoende aan 1 verhuiswagen. Hebt u net te veel spullen om kwijt te kunnen in 1 verhuisbus, maar wilt u wel zo goedkoop mogelijk verhuizen? Dan raden wij u een aanhanger aan! Door bij het verhuiswagen huren ook een aanhanger mee te huren, kunt u flink meer spullen vervoeren. Toch zijn de kosten veel lager dan wanneer u 2 verhuiswagens zou huren.

Een bijkomend voordeel is dat 1 verhuiswagen met aanhanger minder ruimte inneemt dan 2 verhuiswagens. Dit kan goed van pas komen als uw verhuizing in een stad als Rotterdam plaatsvindt.

De verhuiswagen heeft een ruime bak die gebruikt kan worden voor het verhuizen van diverse meubels. Mocht de afstand van de verhuizing wat langer zijn, bijvoorbeeld wanneer u verhuist van Rhoon naar het noorden van het land, dan kan het aantrekkelijk zijn om de verhuiswagen uit te breiden met een aanhanger. De kosten hiervan zijn aantrekkelijker dan het huren van twee verhuiswagens.

Bereken hier uw verhuiskosten!

 

 

Veilige verhuiswagen huren

De verhuiswagens van Verhuizers Rotterdam voldoen aan alle eisen om gebruikt te worden voor de verhuizingen. De wagens verkeren in perfecte technische staat. De verhuizer die met de verhuiswagen wordt gehuurd, komt de verhuiswagen op de dag van de verhuizing voorrijden en helpt vervolgens mee met de verhuizing van de inboedel.

Verhuur verhuismaterialen

Met alleen een verhuisbus bent u er nog niet. Om veilig en handig te verhuizen, hebt u ook ander materiaal nodig. Om te beginnen zijn verhuisdozen van groot belang om uw verhuizing probleemloos en goed georganiseerd te laten verlopen.

Bij Verhuizers Rotterdam kunt u verhuisdozen kopen óf verhuisdozen huren. Het huren van verhuisdozen is goedkoper dan het kopen van de verhuisdozen en het is ook beter voor het milieu: de dozen worden meerdere keren gebruikt.

Verhuislift bij de verhuiswagen

Mocht u een huis hebben met meerdere verdiepingen, dan kan het aantrekkelijk zijn om een verhuislift mee te huren met de verhuiswagen. De verhuizers van Verhuizers Rotterdam helpen u dan graag verder met de bediening van de verhuislift. Lees meer over een verhuislift huren in Rotterdam en omgeving.

Direct een offerte voor een verhuisbus?

Bent u benieuwd wat de kosten zijn van het huren van een verhuiswagen? Bekijk dan de tarieven op deze pagina. Wilt u ook een berekening hebben van de kosten van een totale verhuizing? Vraag dan gelijk een offerte aan bij Verhuizers Rotterdam

Vraag online een offerte aan
Verhuiswagen huren Rotterdam
5 (100%) 5 votes