Gaat u binnenkort verhuizen en heeft u geen beschikking tot vervoersmiddelen met voldoende ruimte? Dan is het aantrekkelijk om een verhuiswagen te huren in Rotterdam. Zoek niet verder: bij Verhuizers Rotterdam hebt u gevonden wat u zocht. Wij bieden u een verhuisbus aan tegen een zeer scherp tarief.

Bij Verhuizersrotterdam.nl bieden we u de mogelijkheid om een verhuisbus te huren, inclusief een professionele verhuizer. Eventueel kunt u zelfs gebruikmaken van een aanhangwagen aan de verhuiswagen. Zo kunt u direct op een zeer voordelige manier een groot deel van uw bezittingen verhuizen naar uw nieuwe huis!

Lees hieronder meer over de mogelijkheid om een verhuiswagen te huren in Rotterdam en omgeving. Verhuizers Rotterdam helpt u graag verder!

Vraag online een offerte aan

Goedkope verhuiswagen huren Rotterdam

Verhuizers Rotterdam biedt in haar dienstverlening altijd een goede verhouding tussen kwaliteit en prijs. De kosten voor een totale verhuizing bij Verhuizers Rotterdam zijn daarom ook vrij laag vergeleken met andere aanbieders in de regio. Dit geldt ook voor het huren van een losse verhuisbus om uw verhuizing vlot op te pakken. Een verhuiswagen huren in Rotterdam? Dan bent u bij ons dus zeker aan het juiste adres!

Wilt u zelf de verhuizing voor een groot gedeelte zelf uitvoeren? Dat is zeker mogelijk maar met een normale personenwagen wordt het lastig om bepaalde meubels te verhuizen. Denk bijvoorbeeld aan:

  • Bankstellen
  • Koelkasten
  • Aquaria
  • wasmachines

Verhuizers Rotterdam helpt u daarom graag aan transportruimte middels het huren van een verhuiswagen of verhuisbus. Deze verhuiswagen heeft een ruime oppervlakte om de meubels in te verhuizen. De prijs van de verhuiswagen is erg laag, zodat u goedkoop en verhuiswagen kunt huren in Rotterdam en omgeving. De prijs wordt per uur berekend zodat u weet wat de kosten zijn voor de verhuizing.

Vaak nemen klanten de verhuisbus af voor een dagdeel. Zo kunt u de verhuizing van Vlaardingen naar Nieuwerkerk aan den IJssel eenvoudig uitvoeren en bent u minder afhankelijk van het tarief per uur voor de verhuisbus. Mocht de afstand langer zijn, dan kunt u de verhuiswagen natuurlijk ook langere tijd huren.

Meerdere verhuisbussen huren of verhuiswagen met aanhanger huren?

U hebt niet altijd voldoende aan 1 verhuiswagen. Hebt u net te veel spullen om kwijt te kunnen in 1 verhuisbus, maar wilt u wel zo goedkoop mogelijk verhuizen? Dan raden wij u een aanhanger aan! Door bij het verhuiswagen huren in Rotterdam ook een aanhanger mee te huren, kunt u flink meer spullen vervoeren. Toch zijn de kosten veel lager dan wanneer u 2 verhuiswagens zou huren.

Een bijkomend voordeel is dat 1 verhuisbus met aanhanger minder ruimte inneemt dan 2 verhuiswagens. Dit kan goed van pas komen als uw verhuizing in een stad als Rotterdam plaatsvindt.

De verhuiswagen heeft een ruime bak die gebruikt kan worden voor het verhuizen van diverse meubels. Mocht de afstand van de verhuizing wat langer zijn, bijvoorbeeld wanneer u verhuist van Rhoon naar het noorden van het land, dan kan het aantrekkelijk zijn om de verhuiswagen uit te breiden met een aanhanger. De kosten hiervan zijn aantrekkelijker dan het huren van twee verhuiswagens.

Bereken hier uw verhuiskosten!

 

Veilige verhuiswagen huren Rotterdam

De verhuiswagens van Verhuizers Rotterdam voldoen aan alle eisen om gebruikt te worden voor de verhuizingen. De wagens verkeren in perfecte technische staat. De verhuizer die met de verhuiswagen wordt gehuurd, komt de verhuisbus op de dag van de verhuizing voorrijden en helpt vervolgens mee met de verhuizing van de inboedel. Een verhuiswagen huren in Rotterdam is door onze dienstverlening nog nooit zo makkelijk geweest.

Verhuur verhuismaterialen

Met alleen een verhuisbus bent u er nog niet. Om veilig en handig te verhuizen, hebt u ook ander materiaal nodig. Om te beginnen zijn verhuisdozen van groot belang om uw verhuizing probleemloos en goed georganiseerd te laten verlopen.

Bij Verhuizers Rotterdam kunt u verhuisdozen kopen óf verhuisdozen huren. Het huren van verhuisdozen is goedkoper dan het kopen van de verhuisdozen en het is ook beter voor het milieu: de dozen worden meerdere keren gebruikt. Daarnaast zijn de dozen ook ideaal te stapelen zodat de ruimte in de verhuiswagen zo efficiënt mogelijk benut kan worden.

Verhuislift bij de verhuiswagen

Mocht u een huis hebben met meerdere verdiepingen, dan kan het aantrekkelijk zijn om een verhuislift mee te huren met de verhuiswagen. De verhuizers van Verhuizers Rotterdam helpen u dan graag verder met de bediening van de verhuislift. Lees meer over een verhuislift huren in Rotterdam en omgeving.

Verhuiswagen huren buiten Rotterdam

Uiteraard kunt u de verhuiswagen huren door heel Nederland vanuit onze verhuisservice. Wij zijn vooral actief in Zuid Holland als bijvoorbeeld verhuisbedrijf Zoetermeer, verhuisbedrijf Gouda, verhuisbedrijf Zwijndrecht, enzovoorts. Vraagt u zich af of we ook in uw woonplaats actief zijn? Of wilt u een verhuiswagen huren? Dan kunt u gerust contact met ons opnemen. We staan u graag te woord.

Direct offerte voor verhuiswagen huren in Rotterdam?

Bent u benieuwd wat de kosten zijn van een verhuiswagen huren in Rotterdam? Vraag dan gelijk een offerte aan bij Verhuizers Rotterdam!

Vraag online een offerte aan