Als verhuisbedrijf in de buurt van Rotterdam bieden wij professionele hulp bij verhuizingen. Tijdens de verhuizing staat de klant staat centraal en doen wij ons uiterste best om aan uw wensen te voldoen. Zo bieden wij u service en de hulp die u nodig hebt om de verhuizing perfect te laten lopen. Onze verhuizers werken in teams en hebben veel ervaring met het verhuizen in Rotterdam en omgeving. Door deze ervaring weten onze verhuizers welk verhuismateriaal er nodig is om te verhuizen en hoeveel mensen er aanwezig moeten zijn. Door hun specialiteit en precisie kunnen wij u een zorgeloze verhuizing geven. Bent u benieuwd wat de kosten zijn voor uw verhuizing? Klik dan rechts op de link om de kosten van de verhuishulp te berekenen.

Vraag online een offerte aan

 

 

De verhuizers

Onze verhuizers kennen elkaar en kunnen goed met elkaar overweg en daarom goed op elkaar inspelen. Hierdoor krijg je goede teams en goede samenwerking om het juiste resultaat te leveren. Onze mensen zijn gespecialiseerd in elke verhuizing. Ze kunnen uw hulp aanbieden in flats en in gewone rijtjeswoningen. Dit is voor ons geen enkel probleem. Wij stellen van tevoren een plan op en regelen de juiste verhuismaterialen om de verhuizing perfect te laten verlopen. Onze verhuizers beslissen samen wie de spullen gaat vervoeren en die de machines (verhuislift bijv.) gaat besturen. Als er een verhuislift aan te pas moet komen, komen er standaard al 2 verhuizers. Dit is om de veiligheid te waarborgen. Bij ons staat veiligheid voorop. Dit is belangrijk voor u en voor ons. Door onze beschermingsmaterialen kunnen onze verhuizers ervoor zorgen dat uw spullen ook niks overkomt. Wij geven u een schema om u op de hoogte te houden van de situatie.

Zware meubels

Dankzij onze ervaring en kennis kunnen wij u ook helpen om zware meubels te verhuizen. De meeste objecten zijn wij al eerder tegengekomen in verhuizingen. En bij nieuwe objecten die wij niet eerder tegengekomen zijn bieden wij u de juiste zorg en beschermingsmateriaal. Voorbeelden van zware meubels zijn:

  • Verhuizen van piano
  • Verhuizen van koelkast
  • Verhuizen van aquarium

Betrouwbaar verhuisbedrijf

Door het inzetten van enthousiaste teams tijdens de verhuizingen in Rotterdam, Barendrecht, Rhoon en de verdere omgeving van Rotterdam, doen de verhuizers veel ervaring op. Daarom zijn wij heel erg betrouwbaar, omdat ons bedrijf verstand van zaken heeft. Zij zorgen goed voor uw inboedel en zorgen dat het verhuizen snel gaat. Wij zorgen ervoor dat de verhuizers snel verhuizen en dit scheelt in de kosten. U hoeft niet bang te zijn dat u te veel gaat betalen. Door zorgvuldig om te gaan met tijd en middelen zijn wij goedkoop als verhuisbedrijf in Rotterdam en omstreken.

Kosten van de verhuishulp

U betaalt per uur per werknemer. Wij zorgen ervoor dat wij uw geld waard zijn en dat u niet te veel betaald voor de werknemers. Wij stemmen onze werknemers en verhuismateriaal af op uw verhuizing en zo zorgen wij ervoor dat u niet te veel betaald voor de verhuizingen.