Verhuizers Rotterdam zet zich als verhuisbedrijf in Rotterdam dagelijks in voor uiteenlopende verhuizingen. Van gezinsverhuizingen voor particulieren tot zakelijke verhuizingen voor het klein- en grootbedrijf. Met onze verhuisservice zijn we vaak actief in de regio Rotterdam, maar we verhuizen ook veel mensen naar, of vanaf andere delen van het land. Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Vraag dan vrijblijvend een prijsindicatie op!

Vraag een offerte aan

 

 

Klanttevredenheid als drijfveer

In onze werkzaamheden als verhuisservice staat klanttevredenheid hoog in het vaandel. Dit realiseren we deels door de kosten van de verhuizing zoveel mogelijk binnen de perken te houden. Maar veel meer door onze klanten waar voor hun geld te bieden. Dit doen we door:

Te werken met professioneel en gedreven personeelInternationele verhuizingen

Het personeel van Verhuizers Rotterdam is intern opgeleid. Naast de kostenbesparing die de interne training oplevert, is het grote voordeel dat de medewerkers direct de werkwijze kennen. Ze weten wat er van ze wordt verwacht en kunnen snel meedraaien in de organisatie. Het personeel is zich bewust van de behoefte van de klant en is gedreven om daarnaar te handelen.

Gebruik te maken van moderne apparatuur

Tijdens de verhuizingen die we uitvoeren gebruiken we moderne apparatuur. Denk hierbij aan verhuismaterialen als verhuisdozen, touw-en-blok en beschermmaterialen. Maar ook aan verhuisliften, aanhangers en verhuiswagens. Met de verhuiswagens zijn we in staat om snel uw inboedel naar de nieuwe bestemming te rijden. Of dit nu Vlaardingen, Schiedam of Delft is. De verhuisliften helpen de verhuizers om op een veilige manier uw bezittingen verticaal te verplaatsen.

Data te gebruiken om de werkwijze te optimaliseren

Geen enkele verhuizing is hetzelfde. Toch zijn er veel overeenkomsten tussen veel verhuizingen. Zo weten we ongeveer hoeveel tijd het kost om een verhuizing in het centrum van Rotterdam uit te voeren. Op basis van deze gegevens kunnen we de kosten voor uw verhuizing nauwkeurig inschatten. U weet van tevoren dus al wat uw verhuizing ongeveer gaat kosten! Dankzij de data kunnen we de efficiëntie van de verhuizing ook verbeteren en de kosten laag houden.

Verhuizingen door het hele land

Verhuizers Rotterdam is als verhuisbedrijf Rotterdam veel actief in de omgeving van de Havenstad, maar ook daarbuiten voeren we veel verhuisdiensten uit. Vraag daarom ook gerust een offerte aan als u gaat verhuizen vanuit de maasdelta naar een ander deel van het land. We helpen u graag verder met een kwalitatieve verhuizing! Voor uw verhuizing naar Gouda, Capelle aan den Ijssel of Zoetermeer bent u bij ons aan het juiste adres.

Vraag een offerte aan