Een woningontruiming is nooit fijn. Door persoonlijke omstandigheden is een woningontruiming vaak heftig voor de eigenaren, omdat zij dan afstand moeten doen van hun inboedel. Als er omstandigheden zijn waardoor de ontruiming gedwongen is, kan Verhuizers Rotterdam u helpen met de woningontruiming. Indien nodig kan dit ook met spoed. De belangrijkste zaak bij een spoed woningontruiming is dat het huis of bedrijf zo snel mogelijk wordt leeggehaald. Zo kunt u de bedrijfslocatie zo snel mogelijk opleveren. Doordat een ontruiming snel moet gebeuren en vaak ook met een grote hoeveelheid spullen tegelijk, zorgt dit voor veel puin. Verhuizers Rotterdam zorgt ervoor dat de woningontruiming goed en gestructureerd verloopt. Verhuizers Rotterdam zal het afval afvoeren naar de stortplaats.

Voor een woningontruiming in Rotterdam en omstreken kunt u terecht bij VerhuizersRotterdam.nl. Wilt u meer informatie of hulp bij uw woningontruiming in Rotterdam? Klik dan op de button om een offerte aan te vragen en direct een prijsopgave te zien.

Vraag online een offerte aan

Waarom een woningontruiming?

Elke dag vindt er wel een ontruiming van een huis plaats en wij als Verhuizers Rotterdam helpen u graag met het ontruimen van uw huis in Rotterdam en omstreken. Er kunnen verschillende reden zijn waarom er een woningontruiming moet plaatsvinden, of waarom een bedrijfspand moet worden ontruimd. Er zijn meerdere soorten van een ontruiming:Woningontruiming in Rotterdam

  • Gedwongen ontruiming
  • Woningontruiming bij overlijden
  • Spoed woningontruiming
  • Seniorenverhuizing

Gedwongen ontruimingen

Van een gedwongen woningontruiming is sprake bij een ontruiming waaraan een huurschuld of wangedrag ten grondslag ligt. De woningontruiming vindt in dit geval doorgaans allemaal binnen 24 uur plaats en de hele inboedel wordt direct gestort of opgeslagen. Snel werken is bij een dergelijke ontruiming geboden om het huis of bedrijfspand snel op te kunnen leveren.

Woningontruiming bij overlijden

Een woningontruiming vindt bijvoorbeeld regelmatig plaats als iemand is overleden. Het huis wordt ontruimd en bij belangrijke spullen bepaalt de familie of ze deze willen behouden of mee laten vervoeren. Als uw dierbare is overleden in een verzorgingshuis, heeft u in principe een week de tijd om de woning te ontruimen, maar in de praktijk wordt er wel eens een kortere termijn aangehouden. Wij snappen dat u graag de tijd neemt om de begrafenis of crematie van uw dierbare voor te bereiden. Verhuizers Rotterdam neemt de woningontruiming van uw dierbare graag uit handen.

Seniorenverhuizing

Ook bij een seniorenverhuizing dient het oude huis vaak ontruimd te worden. Maar een klein gedeelte van de spullen kan mee naar de nieuwe woning, de rest van de woning moet dus worden ontruimd en vaak moet een groot gedeelte van deze spullen worden afgevoerd naar goede doelen voor hergebruik of vuilstort.

Wij helpen u als verhuisbedrijf in Rotterdam en omstreken graag om uw ontruiming zo gestructureerd en spoedig mogelijk te laten verlopen en leveren indien gewenst het huis of bedrijfspand bezemschoon op.

Spoedontruiming

Er kan om verschillende redenen haast bij de woningontruiming in Rotterdam geboden zijn, zoals bij een overlijden. Vaak moet het opleveren van de woning dan zo spoedig mogelijk plaatsvinden.

Dit is voor u heel vervelend. Wij staan voor u klaar om u stress te ontnemen en zorgen hiervoor door de verhuizing zo snel en gestructureerd mogelijk voor u uit te voeren. Verhuizers Rotterdam heeft veel ervaring met spoedontruimingen en weten wat u van ons verwacht. Wij kunnen u direct helpen. Neem contact met ons op als u meer informatie wilt of als u direct gebruik wilt maken van onze diensten voor de verschillende soorten van een ontruiming in Rotterdam en omstreken. Wij helpen u met plezier.

Wat kost een woningontruiming in Rotterdam?

De kosten van uw woningontruiming in Gouda zijn afhankelijk van uw persoonlijke situatie. Denk hierbij aan de ontruimingsdatum en het tijdstip, de afstand in kilometers naar uw (nieuwe) woning, het type en de grootte van uw inboedel, en de eventuele extra opties, zoals een extra verhuizer, verhuislift, tijdelijke opslag of het (de-)monteren van uw meubels.

Gelijk de kosten van uw woningontruiming in Rotterdam of omgeving weten? Bereken nu wat uw woningontruiming bij ons verhuisbedrijf kost! Met ons interactieve formulier krijgt u direct een betrouwbare indicatie van de kosten.

Vraag online een offerte aan

Opslag bij woningontruiming

Als er sprake is van ontruiming van een huis in Rotterdam is dan is dat waarschijnlijk niet om een leuke reden. In het geval van een overlijden heeft u op dat moment wel iets anders aan uw hoofd. Hetzelfde geldt wanneer het gaat om een woningontruiming vanwege financiële redenen. In beide gevallen wilt u misschien meer tijd hebben om na te denken over wat u gaat doen met de inboedel van de woning. U kunt er dan voor kiezen om de inboedel op te slaan bij een opslag in Rotterdam.

U kunt dan op een later moment eens rustig nadenken over wat u wilt doen met de inboedel uit de ontruimde woning. Daardoor hoeft u geen overhaaste beslissingen te nemen waar u achteraf spijt van zou kunnen krijgen.

Schoonmaken na woningontruiming

Nadat de woning ontruimd is kunnen we deze desgewenst ook schoon opleveren. We voeren dan het afval af naar de stortplaats en maken de woning ook schoon voor oplevering voor de nieuwe bewoner. Dit bespaart u kostbare tijd die u misschien veel liever aan iets belangrijkers besteed. Of misschien vindt u het wel gewoon makkelijk om zelf niet te hoeven schoonmaken. De verhuizers van Verhuizers Rotterdam reinigen de woning weer helemaal na de woningontruiming te hebben uitgevoerd.

Verhuismaterialen Rotterdam

Geschikte verhuismaterialen zijn nodig om de woningontruiming spoedig en snel te kunnen uitvoeren, zonder te veel onnodig gesjouw. Zo valt niet alleen te denken aan verschillende materieel, maar ook aan beschermingsmateriaal voor het goed verpakken en opruimen van waardevolle spullen. Een verhuizing brengt altijd veel rommel met zich mee. Bij een woningontruiming is die rommel vaak extremer. Dit komt omdat een woningontruiming vaak in een dag geregeld dient te worden. Om dit voor elkaar te krijgen dienen de juiste verhuismaterialen bij elkaar gebracht worden om samen de woningontruiming te regelen. Er is voor elk meubel speciaal verhuismateriaal nodig. Een grote koelkast moet bijvoorbeeld anders vervoerd worden dan een tafel. Wij bieden u het vervoer aan om de inboedel te vervoeren en het afval naar de stortplek te brengen. Wij verzekeren u een goede en veilige woningontruiming of ontruiming van uw bedrijfspand in Rotterdam.

Rust in de chaos van een woningontruiming?

Een woningontruiming kan hectisch en chaotisch zijn. De woningontruiming moet snel en goed verlopen. Verhuizers Rotterdam kan dit realiseren. Hoe doen wij dit? Dankzij onze ervaring in woningontruimingen werken wij efficiënt en geordend. Tijdens een woningontruiming is het belangrijk dat er gestroomlijnd gewerkt wordt. Dit bewaard rust in de chaos van een woningontruiming. We zijn met spoed inzetbaar en kunnen heel uw woningontruiming regelen van A tot Z.

Kosten van de ontruiming

De kosten voor woningontruiming verschilt per ontruiming. Als het gaat om een klein huis met weinig spullen is het voor ons makkelijker te ontruimen en kost het u minder. Als de woningontruiming betrekking heeft op een groot bedrijfspand en dit moet geheel ontruimd worden, dan bent u als vanzelfsprekend duurder uit. U kunt uw prijsopgave berekenen door op de link hiernaast te klikken. Hoeveel verhuizers er nodig zijn, hangt af van de grootte van de bedrijfsruimte of het huis en de hoeveelheid verhuishulp en sjouwkrachten die zelf worden aangedragen. Ook kunt u via ons een verhuislift huren in Rotterdam. De kosten hiervan kunt u op deze pagina berekenen.

Wilt u een offerte aanvragen? Vraag dan hier een vrijblijvende offerte aan voor een woningontruiming in de omgeving van Rotterdam!

Vraag online een offerte aan