Zoekt u een professioneel verhuisbedrijf in Delft? U hebt ons zojuist gevonden.

Verhuizen is een uitdagende klus, met name wanneer het de eerste verhuizing betreft. Elke verhuizing is anders en dat maakt het lastig om te bepalen hoe zo’n verhuizing gemakkelijk, zonder fouten en efficiënt uitgevoerd kan worden. Wanneer de voorbereiding en planning niet goed verlopen, resulteert dit in de meeste gevallen in veel tijdsdruk, spanning en stress en soms zelfs schade aan uw spullen of lichamelijk letsel.

Wanneer u een professioneel verhuisbedrijf zoekt in de regio Delft, dan bent u bij VerhuizersRotterdam.nl op het juiste adres. Onze professionele verhuizers weten hoe ze de klus moeten klaren. Wanneer u gaat verhuizen naar Delft kunt u op ons rekenen. Met jarenlange ervaring en veel goede klantervaringen weten wij van verhuisbedrijf Delft hoe we uw inboedel veilig, snel en efficiënt verhuizen naar uw nieuwe woning. Daarnaast zijn is verhuizersrotterdam.nl nog een van de goedkoopste verhuisbedrijven van Nederland.

Bent u benieuwd hoe goedkoop wij zijn?

 • Verhuisofferte: Binnen 2 uur ontvangt u een vrijblijvende prijs voor uw verhuizing!
 • Doe en prijsindicatie: Ontvang uw prijsindicatie binnen 10 minuten!

Naast verhuizen in Rotterdam, doen wij als verhuisbedrijf ook vele verhuizingen naar onder andere Delft en elders in de regio, onder de naam Verhuisbedrijf Delft. Met onze eenvoudige online prijscalculator krijgt u direct inzichtelijk hoeveel het verhuizen van of naar Delft voor u gaat kosten. Bij specifieke verhuizingen of vragen kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen.

Vraag online een offerte aan

 

 

Professioneel verhuizen met verhuisbedrijf Delft

Als verhuisbedrijf zijn wij actief in regio Rotterdam en voeren wij ook onze werkzaamheden uit als verhuisbedrijf in Delft. Daarnaast voeren wij verhuizingen uit in geheel Nederland, Europa en zelfs intercontinentale verhuizingen. U kunt zowel van Delft naar Zoetermeer als van Delft naar Frankrijk verhuizen met ons verhuisbedrijf. Verhuizers Rotterdam is inmiddels een begrip in de regio geworden en vele klanten waarderen onze professionele aanpak. Onze speerpunten waarmee wij ons onderscheiden van andere verhuisbedrijven uit de regio:

 • Wij zijn flexibel inzetbaar
 • 365 dagen per jaar verhuizen
 • 7 dagen per week verhuizen
 • ’s Ochtends, ’s middags en ’s avonds kunt u ons verhuisbedrijf inschakelen

Verhuisbedrijf Delft: onze zekerheden bij uw verhuizing

Bij elke verhuizing die verhuisbedrijf Delft uitvoert, bieden wij een aantal zekerheden. Zo weet u zeker dat uw verhuizing goed verloopt en dat onze werkwijze vooraf duidelijk is. Zo heeft u direct inzicht in de kosten van uw verhuizing en bent u zeker van een team verhuizers die op elkaar zijn afgestemd en goed samenwerken. Ook bieden wij u de garantie dat we werken met de modernste verhuiswagens, liften en materiaal werken wat de efficiënte nog naar een hoger niveau tilt.

Hieronder volgen de zekerheden van ons verhuisbedrijf Delft waarmee wij u een stressloze en probleemloze verhuizing bieden. Op onderstaande punten onderscheiden wij ons van andere verhuisbedrijven in de regio.

Duidelijk inzicht in de prijs van uw verhuizing

Via onze prijscalculator komt u eenvoudig aan de prijs voor uw verhuizing. Er wordt u gevraagd alle verhuisgegevens in te vullen, zoals op welke datum en welk tijdstip de verhuizing plaatsvindt en de hoeveelheid te verhuizen spullen. Daarnaast speelt natuurlijk ook de plaats waar u naartoe verhuist een rol, blijft u in Delft of verhuist u vanuit Delft naar een andere plek in de regio? Bij verhuisbedrijf Delft kunt in ieder geval terecht voor elk soort verhuizing.

Vaste verhuisteams die goed op elkaar ingewerkt zijn

Onze goed opgeleide verhuizers in Delft en omgeving werken altijd in vaste teams. Wij leiden onze veelal jonge verhuizers zelf op tot volwaardige verhuizers. Dit zorgt ervoor dat ze tijdens het verhuizen goed op elkaar zijn afgestemd, waardoor de verhuizing soepel en efficiënt verloopt zonder dat er schade of verlies ontstaat.

De modernste verhuiswagens en verhuisliften

Bent u opzoek naar een verhuiswagen of verhuislift voor uw verhuizing van of naar Delft? Wij werken als professioneel verhuisbedrijf alleen met modern materieel. Materialen die tijdens uw verhuizing worden ingezet, zijn betrouwbaar. U wilt immers op deze spullen kunnen rekenen, zodat uw verhuizing probleemloos verloopt. Wij hechten veel waarde aan de kwaliteit van ons materieel. Onze verhuiswagens en verhuisliften zijn daarom van goede kwaliteit en worden regelmatig nagekeken.

 • Modernste verhuiswagens: Wij maken gebruik van de modernste verhuiswagen. Verhuizersrotterdam beschikt over grote verhuiswagens waardoor we niet 2 keer op en neer moeten om uw inboedel te verplaatsen naar uw nieuwe woning
 • Verhuislift Delft: Wanneer u gaat verhuizing van of naar een hoge etage is het aangeraden om een verhuislift in te schakelen. Een verhuislift huren maakt uw verhuizing een stuk efficiënter en goedkoper wanneer u veel zware spullen heeft. Kosten worden bespaard en uw spullen worden eenvoudig en veilig naar uw nieuwe woning of de verhuiswagen verplaatst.

De beste verhuismaterialen om een efficiënte verhuizing te realiseren

Ook ons kleiner materiaal, zoals verhuisdozen, spanbanden en verhuisdekens, is betrouwbaar vanwege de goede kwaliteit. U kunt bij ons ook verhuisdozen huren of kopen. Huurt of koopt u uw verhuisdozen bij een professioneel verhuisbedrijf, dan kunt u er zeker van zijn dat de kwaliteit hoog is. Wij werken immers zelf ook met deze verhuisdozen. De prijs van de dozen ligt ook laag: wij kopen in grote aantallen in, wat de inkoopprijs voor ons drukt.

Vraag online een offerte aan

 

 

Verhuisbedrijf Delft: voor elk type verhuizing

VerhuizersRotterdam.nl realiseert dagelijks tientallen verhuizingen door heel Nederland. Zo werken wij ook als verhuisbedrijf in Delft en zijn onze verhuizers goed bekend met de stad Delft en zijn regio. U kunt bij ons terecht voor onder andere:

 • Complete particuliere verhuizingen van A naar B;
 • Verhuizingen waarbij u zelf meehelpt met een eigen team van verhuizers;
 • Seniorenverhuizingen;
 • Ontruimingen van woningen;
 • Speciaal vervoer van scooter, motor, puin of grote objecten zoals een piano, koelkast of wasmachine;
 • Sjouwkrachten die u helpen tijdens de verhuizing.

Ons verhuisbedrijf in Delft is voor iedere verhuizing inzetbaar. Dit wordt door veel van onze klanten als zeer positief ervaren. Onze ervaring blijft niet alleen beperkt tot verhuizen van particulieren in Delft, maar wij verhuizen ook:

 • Internationaal
 • Bedrijven
 • Meubels en witgoed

Daarnaast doen wij ook ontruimingen en kunt u ons inschakelen om meubels en witgoed te (de)monteren. Onze verhuizers gaan niet bij u weg voor u tevreden bent over de geleverde diensten! Indien gewenst laat ons verhuisbedrijf uw pand bezemschoon achter.

Vraag online een offerte aan

 

 

Hoe wij verhuizen goedkoop houden bij verhuisbedrijf Delft

Via ons verhuisbedrijf in Delft maken wij het mogelijk te verhuizen voor een aantrekkelijke prijs. Met onze ontzettend scherpe tarieven inclusief verzekering behoren wij tot een van de goedkoopste verhuisservices van Nederland.

Daarnaast zijn onze verhuizers in Delft en omgeving erg ervaren en hebben wij een efficiënte aanpak. Zo streven wij ernaar elke verhuizing binnen Nederland in een dagdeel of dag voor u uit te voeren. Hierdoor kunnen de kosten flink gedrukt worden.

Wij werken altijd met grote moderne verhuiswagens, waardoor er vaak maar één rit nodig is en er niet onnodig uren verloren gaan.
Dit is een van de manieren hoe wij onze en uw kosten zo laag mogelijk houden. Zo werken wij ook met het best beschikbare materiaal om nog efficiënter te werk te gaan.

Wanneer u met Verhuizersrotterdam.nl in zee gaat, kunt u rekenen op een efficiënt uitgevoerde verhuizing tegen een lage prijs.

Online uw prijs berekenen

We maken het u gemakkelijk uw kosten te berekenen voor uw verhuizing naar Delft en uw verhuizing in de regio. Dit doet u door onze gebruiksvriendelijke online prijscalculator in te vullen.

Hier vult u simpelweg de benodigde verhuisgegevens in, waarop u direct onder aan het document een automatisch gegenereerde prijsschatting ontvangt. Deze prijsschatting is onder andere bepaald op basis van:

 • De verhuisdatum en het tijdstip
 • De afstand in kilometers van locatie A naar locatie B
 • Het type inboedel en de grootte van de inboedel
 • Eventuele extra opties, zoals een extra verhuizer, verhuislift of het (de-)monteren van uw meubels

De prijsschatting verandert automatisch mee wanneer u gegevens verandert. Daarnaast ziet u niet alleen de totale kosten van de verhuizing, maar ziet u ook direct waar deze kosten vandaan komen. Zo worden de kosten van een verhuizing naar (regio) Delft mede ook bepaald op basis van:

 • Het aantal uren inladen
 • Het aantal uren uitladen
 • Het aantal uren vervoeren
 • Het eventuele gebruik van een verhuislift

Naast verhuizingen in Delft, bent u bij ons ook aan het juiste adres voor verhuizingen naar Schiedam, Gouda, Dordrecht en Zoetermeer.

Online prijscalculator voor uw verhuizing