Wanneer u op zoek bent naar een betrouwbaar verhuisbedrijf in de buurt van Capelle aan den IJssel, welke altijd een goede service levert en ervoor zorgt dat al uw verhuis spullen snel naar uw nieuwe huis worden verplaats, dan kunt u gebruik maken van de verhuisservices van Verhuizers Rotterdam. Wij zijn als verhuisbedrijf regelmatig actief in Capelle aan den IJssel, Capelle maakt namelijk een belangrijk deel uit van onze werkregio. In de jaren dat we actief zijn hebben we diverse klanten in Capelle geholpen met verhuizen.

Verhuizers Rotterdam voor verhuizing in Capelle aan den IJssel

Verhuizers Rotterdam biedt een zeer goede dienst aan waarbij de spullen altijd in een zeer hoogwaardige kwaliteit worden verplaats en naar uw nieuwe huis gaan. Met deze spullen wordt altijd zeer zorgvuldig en zuinig omgegaan en u hoeft dan ook zeker niet bang te zijn dat er iets met uw kostbare spullen gebeurt. Als verhuisbedrijf in de omgeving Rotterdam zijn we vrijwel dagelijks actief in Capelle aan den IJssel of omliggende steden zoals Krimpen aan den IJssel, Nieuwerkerk aan den IJssel of Berkel en Rodenrijs.

Vraag online een offerte aan! Of neem telefonisch contact op!

 

Werkzaamheden van ons verhuisbedrijf in Capelle

Verhuizers Rotterdam biedt het aan om 7 dagen per week te verhuizen zodat jij je kan concentreren op de verhuizing zelf. Ook zijn de verhuizers erg professioneel en snel. Verder is al het personeel altijd helemaal Nederlands zodat u goed kunt communiceren met de medewerkers om bijvoorbeeld een paar dingen aan te geven. Zo kunt u altijd uw eigen voorkeuren aangeven tijdens de verhuizing. Zijn er bijvoorbeeld spullen die u graag als eerste uit wilt pakken bij uw nieuwe huis? Dan zorgen de verhuizers ervoor dat dit gebeurt! Verder zijn de verhuiswagens altijd ontzettend netjes en word hier ook erg zuinig en goed mee omgegaan. Zo worden de wagens regelmatig schoon gemaakt van binnen en van buiten zodat al uw spullen mooi schoon blijven en dat er ook geen stof o.d. op de producten komen. U hoeft zich hier dan ook helemaal geen zorgen over te maken.

Verhuislift en overige materiaal tijdens een verhuizing

Als professioneel verhuisbedrijf Capelle aan den IJssel maken we gebruik van modern verhuismateriaal. Dit houdt in dat we onder andere het volgende materiaal inzetten:

  • Verhuisliften: Met een verhuislift zijn we in staat om uw bezittingen verticaal te verplaatsen tot de 7e verdieping. Omdat de verhuisliften elektrisch zijn, zorgen we niet voor overlast bij de buren en kunnen we we ook in de avonduren of in het weekend inzetten als dit nodig blijkt te zijn.
  • Verhuiswagens: Een verhuiswagen zetten we praktisch bij iedere verhuizing in. De verhuiswagens van Verhuizers Rotterdam zijn ruim. Toch zijn het geen vrachtwagens. Dit betekent dat we zonder ontheffingen alle binnensteden in mogen. Mocht één verhuiswagen te klein zijn? Dan berekenen we voor u of het financieel aantrekkelijker is om met dezelfde verhuiswagen 2 keer te rijden, of juist om nog een extra verhuiswagen in te zetten. Dit hangt met name af van de afstand tussen woning A en woning B.
  • Beschermmateriaal: Naast het grove materiaal zetten we als verhuisbedrijf Capelle aan den IJssel veel beschermmateriaal in. Dit zijn allereerst veel verhuisdozen. Deze dozen beschermen niet alleen de goederen, maar zorgen er ook voor dat we sneller de verhuizing van of naar Capelle in orde kunnen maken. Daarnaast zetten we veel verhuisdekens in om grote meubels te beschermen tijdens het verplaatsen van en naar de verhuiswagen.

Verhuizen naar Capelle? Hier moet je aan denken

Verhuizers Rotterdam bestaat al een vrije lange tijd en heeft hierdoor een betrouwbare reputatie opgebouwd. Veel verhuisbedrijven kiezen er vaak voor om te werken op basis van een vast tarief voor de verhuizing. Echter is het dan soms het geval dat men zeer sloom gaat werken en alle tijd neemt. Tijd die kostbaar voor u is. Wij werken daarom ook op basis van een uurloon waar we achter staan, waar we in geloven, en waardoor we een betrouwbare reputatie hebben opgebouwd. Dit zorgt er dan ook altijd voor dat er hard word gewerkt en dat er ook geen kostbare seconden worden verspild.

Capelle aan den IJssel is een plaats en gemeente in Zuid-Holland en telt ruim 68.000 inwoners, daarmee zijn ze een middelgrote stad in deze provincie. De stad Capelle is verdeeld in diverse wijken zoals Schollevaar, Middelwatering en Capelle-West en ook het bedrijvenpark rivium wordt gezien als eigen wijk. De stad werkt samen met de regio Rotterdam en ligt aan de Hollandsche Ijssel. Daarnaast staat de stad bekend om zijn initiatieven om energiebesparend te leven, waarmee ze in 2015 een prijs voor in ontvangst mochten nemen als groenste stad van Nederland.

De extra mogelijkheden van onze verhuisservice

Naast het feit dat Verhuizers Rotterdam uiteraard wagens en transport middelen bied om al uw verhuisspullen te vervoeren is er ook de mogelijkheid om diverse verhuis artikelen te kopen. Zo kunt u een stapel verhuisdekens, steekwagens, spanbanden en nog veel andere artikelen gebruiken om het inpakken een stuk makkelijker te maken. Ook is het natuurlijk mogelijk dat Verhuizers Rotterdam u helpt met het inpakken van alle spullen zodat dit een stuk lastiger is. Wij zijn dé specialist in gezinsverhuizingen, seniorenverhuizingen en bedrijfsverhuizing in Rotterdam en omstreken.

Via het telefoon nummer kunt u de website bereiken en kunt in contact komen met de mensen die er voor zorgen dat uw verhuizing helemaal op rolletjes loopt. Op internet zijn er erg veel recensies over ons bedrijf te vinden die allemaal erg positief zijn. Het bedrijf krijgt dan ook een 8.7 op basis van meer dan 2300 beoordelingen.

Vraag online een offerte aan