Zonder stress en zorgen in of naar Dordrecht verhuizen? Dat is mogelijk! Kies dan voor verhuizers Rotterdam. Wij nemen al het zware til- en sjouwwerk graag voor u uit handen. Dit bespaart u naast een hoop onrust ook veel fysieke inspanning. Verhuisbedrijf Dordrecht maakt het u graag een stuk makkelijker.

Dagelijks verzorgen wij vele verschillende soorten verhuizingen van of naar Dordrecht. De ervaren verhuizers van Verhuizers Rotterdam beschikken over professionele verhuismaterialen om u snel en goedkoop te verhuizen. Uw persoonlijke spullen zijn in goede handen.

Vraag direct een prijsindicatie aan! Of neem telefonisch contact op!

De voordelen van verhuizen verhuisbedrijf Dordrecht

Of het nu de eerste keer is dat u gaat verhuizen of dat u al vaker verhuisd bent: de verhuizing blijft een hoop werk. Er moet van alles geregeld worden, zoals het demonteren van meubels, sjouwen met dozen en de spullen direct op de juiste plek in het nieuwe huis zetten. Dit is vaak niet het leukste werk. Ervaren verhuisbedrijf Dordrecht regelt deze klus graag voor u.

De voordelen van verhuizen met ons verhuisbedrijf zijn:

 • Zelf niet hoeven sjouwen met zware dozen en meubels
 • Uw persoonlijke spullen goedkoop, veilig en snel op locatie
 • Geen extra kosten aan benodigde materialen
 • Tijd en energie overhouden om te genieten van het nieuwe huis
 • Ervaren verhuizers die Dordrecht goed kennen
 • Wij staan 7 dagen per week voor u klaar, ook ‘s avonds

Verhuislift van Verhuizers Rotterdam

Goedkoop verhuizen? Geen probleem!

Het regelen van alles voor de verhuizing is vaak al duur zat. Dat u op kosten wilt besparen snappen wij als geen ander. Met verhuisbedrijf Dordrecht kunt u daarom goedkoop verhuizen. Geen zorgen! Door vakbekwame verhuizers, professionele materialen en veel ervaring kunnen wij u snel en efficiënt verhuizen. Dit houdt de kosten laag en de kwaliteit hoog.

De kosten van de verhuizing verschillen per aanvraag. Bent u benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Vul dan vrijblijvend het aanvraagformulier in. U ontvangt binnen 10 minuten een prijsindicatie per mail. Een ding is zeker: met Verhuisbedrijf Dordrecht bent u goedkoper uit dan bij andere verhuisbedrijven.

Direct een offerte aanvragen voor Verhuisbedrijf Dordrecht

Meer over de stad Dordrecht

Misschien verhuist u vanuit de omgeving van Dordrecht naar de stad of misschien kent u de Zuid-Hollandse stad nog helemaal niet? Verhuizers Rotterdam vertelt u graag al wat leuke informatie over uw nieuwe thuis!

Dordrecht is een populaire stad in vlakbij Rotterdam en telt ongeveer 120.000 inwoners. De stad is gelegen aan de rivier de Merwede en kent een rijke geschiedenis. Dordrecht is namelijk een van de oudste steden van Nederland. Tegenwoordig staat de stad vooral bekend om zijn mooie architectuur en levendige culturele scene. In het historische stadscentrum vindt u een tal van gezellige restaurants en diverse winkels. Jaarlijks vinden een aantal grote evenementen in Dordrecht plaats, zoals het Wantijpop festival en het Big Rivers Festival. Zoekt u liever de rust en stilte op? Voor een fijne fiets- of wandeltocht bezoekt u een van de parken of een van de nabije natuurgebieden.

Specialist in verschillende soorten verhuizingen

Voor uw verhuizing bent u natuurlijk op zoek naar een verhuisbedrijf dat u goedkoop kan verhuizen. Logisch! Dagelijks verhuizen realiseren wij vele verhuizingen en zo blijven de kosten laag. Alle verhuizingen hebben een ding gemeen, ze zijn: veilig, efficiënt en goedkoop. Verhuisbedrijf Dordrecht is gespecialiseerd in verschillende soorten verhuizingen. U bent onder andere aan het juiste adres voor een:

Verhuizen met professionele verhuismaterialen

U wilt natuurlijk dat uw dierbare spullen met zorg en aandacht worden verhuisd. Onze verhuizers werken daarom met professionele verhuismaterialen. Zo vermindert onze verhuiswagen de kans op schade aan uw spullen. Onze hoge kwaliteit verhuislift tilt daarbij uw zware meubels van grote hoogte veilig naar benden. Fijn om te weten dat uw spullen in goede handen zijn.

Liever alleen een verhuislift, verhuiswagen of verhuisdozen in Dordrecht huren? Ook dat kan bij Verhuisbedrijf Dordrecht.

Vandaag nog een scherpe offerte!

Ervaren verhuizers Dordrecht

Het demonteren, inpakken en transporten van grote meubels, zoals een dressoirkast en een aquarium kan fysiek veel van u vragen. Meestal blijft het alleen niet bij twee zware objecten verhuizen. Er staan namelijk nog veel zware spullen in huis, bijvoorbeeld de wasmachine en de koelkast. Onze ervaren verhuizers weten hoe ze deze spullen veilig naar uw nieuwe thuis kunnen vervoeren. Dit bespaart u een hoop stress, energie en gepriegel. Liever nog wat extra hulp en ondersteuning tijdens de verhuizing in Dordrecht?  Onze verhuishulp staat voor u klaar!

Verhuis checklist Dordrecht

Gaat u binnenkort naar de gemeente Dordrecht verhuizen? Dat is het belangrijk om het een en ander alvast voor te bereiden. Misschien bent u door alle hectiek een aantal dingen vergeten Verhuizers Rotterdam helpt u graag een handje. Met deze verhuis checklist weet u wat te regelen bij een verhuizing rondom Dordrecht. U leest hieronder een aantal zaken.

 1. Inschrijven bij de gemeente Dordrecht: dit kan offline of online en moet binnen vijf dagen voor of na de verhuizing bij de gemeente.
 2. Adreswijzigingen doorgeven: geef uw nieuwe adres door aan uw werkgever, zorgverzekeraar, bank, verzekering, belastingdienst en familie en vrienden.
 3. Contracten in orde maken: zeg oude energie-, gas-, water- en internetabonnementen op en sluit nieuwe abonnementen af.
 4. Inpakken van spullen: doe spullen die u bijna niet gebruikt alvast in dozen. Dit scheelt werk en tijd op het moment dat u de andere spullen gaat inpakken.
 5. Maak kennis met de nieuwe buurt: het kan een fijn gevoel geven om alvast te ontdekken wat de stad Dordrecht allemaal voor leuks te bieden heeft.

Adreswijziging gemeente Dordrecht

Het is belangrijk dat je jouw verhuizing zo snel mogelijk doorgeeft aan de gemeente Dordrecht. Zelfs wanneer je binnen Dordrecht verhuist, dien je je adreswijziging door te geven aan de gemeente Dordrecht. Je kunt je adreswijziging op een aantal manieren doorgeven aan de gemeente. een optie is op persoonlijk langs te gaan, dit is alleen op afspraak, deze afspraak kan online of telefonisch worden gemaakt. Gemeente Dordrecht raad aan zo veel mogelijk zaken online te regelen.

De gemeente heeft vanaf de verhuisdatum meestal zo’n 5 dagen nodig om uw verhuizing te verwerken. na uw verhuisdatum ziet u op de website van mijnoverheid uw nieuwe adres staan.

Uw complete verhuizing uit handen geven

Wilt u in alle rust naar Dordrecht verhuizen? En zelf niet met zware spullen slepen? Goedkoop Verhuisbedrijf Dordrecht regelt de verhuizing graag voor u. Uiteraard op het moment dat het u uitkomt. Dit kan 7 dagen per week en in de avond. Vraag vrijblijvend een offerte aan en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen!

Vandaag nog een scherpe offerte!