Jarenlange ervaring als verhuisbedrijf Dordrecht

Heeft u een verhuisbedrijf in Dordrecht nodig? Dan helpt Verhuizers Rotterdam u graag verder. Als verhuisbedrijf in de omgeving van Rotterdam, helpen we praktisch dagelijks met verhuizingen van- en naar Dordrecht. Verhuizen wordt door veel mensen als enorm stressvol ervaren. Hoe krijgt u immers al die spullen op tijd ingepakt, gedemonteerd en vervolgens alles weer tip top in uw nieuwe woning? Dit bezorgt veel van ons vele slapeloze nachten bezorgen. Wij helpen daarom graag met onze verhuizers in Dordrecht. Wij hebben al vele jaren ervaring met verhuizen. Veel tevreden klanten gingen u voor. Voor ons staan kwaliteit, snelheid en een scherpe prijs hoog in het vaandel. Wij doen verhuizingen in alle soorten en maten. Van het verhuizen van singles in de binnenstad van Dordrecht, tot het verhuizen van bedrijven naar het industriegebied in de omgeving van Rotterdam. Bent u benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Vraag dan direct vrijblijvend een offerte aan bij Verhuizers Rotterdam, wij helpen u graag verder als professioneel verhuisbedrijf Dordrecht!

Service en verhuizen gaan hand in hand

Onze verhuizers zijn goed in alle facetten die komen kijken bij het verhuizen. Van het inpakken van de bezittingen tot het (de)monteren van uw meubels. Centraal bij deze werkzaamheden staan zorgvuldigheid en efficiëntie. Deze mix zorgt er enerzijds voor dat we een hoog servicelevel kunnen hanteren en anderzijds blijven we een van de goedkoopste verhuisbedrijven van Dordrecht en de regio Rotterdam!

Dankzij de ruime ervaring als verhuisbedrijf in Dordrecht en omgeving, kunnen we de efficiëntie waarborgen. We kennen namelijk de omgeving en weten wat er nodig is voor een succesvolle verhuizing. Woont u op 2 hoog? Dan doen we vrijwel altijd een beroep op een verhuislift. Is deze woning in de binnenstad van Dordrecht? Dan kan het handig zijn om de verhuizing plaats te laten vinden in de avond. Dan hebben immers minder mensen last van de lift. De zorgvuldigheid wordt de verhuizers aangeleerd tijdens de trainingen die ze hebben gekregen. We vinden bovendien dat zorgvuldigheid gepaard gaat met het ontzorgen van u als opdrachtgever. Daarom bieden we vaak wat extra service aan tijdens de verhuizing.

Verhuisbedrijf met modern materiaal

Om efficiënt en zorgvuldig te verhuizen, zetten we bij een verhuizing meerdere typen verhuismaterialen in. Afhankelijk van de omvang en locatie van de verhuizing, zetten we de onderstaande verhuismaterialen in:

Verhuiswagen

Bij praktisch alle verhuizingen zetten we een verhuiswagen in. Met de ruime verhuiswagens zijn we in staat om uw meubelen vlot en veilig te verhuizen. De verhuiswagens hebben een laadruimte tot 27m3. Mocht het nodig zijn om een meer capaciteit te hebben, dan kunnen er twee wagens ingezet worden, of kan de verhuiswagen uitgerust worden met een aanhangwagen.

Verhuislift voor uw verhuizing in Dordrecht

Woont u in een flat of appartementencomplex of een  eengezinswoning met meerdere verdiepingen? Dan kan het handig zijn gebruik te maken van een verhuislift. Onze moderne verhuisliften kunnen vaak wel tot de zevende etage tillen. Daarnaast kan er tot wel maximaal 250 kg per keer via de verhuislift getild worden. Dit scheelt enorm voor ons personeel, we hoeven immers niet iedere keer elk artikel omhoog te sjouwen. Ook geeft het u een enorme tijdswinst, en dit scheelt dus ook in het kostenplaatje. Het heeft dus alleen maar voordelen! Wilt u weten of een verhuislift in uw specifieke situatie mogelijk is, neem dan contact met ons op. We kunnen dan op basis van locatiegegevens bepalen of het mogelijk is om de verhuislift kunnen gebruiken. In sommige gevallen vindt de verhuizing plaats in een drukke straat in Dordrecht en kan de verhuizing niet overdag worden uitgevoerd. In dat soort gevallen kunnen we ervoor kiezen om uw inboedel te verhuizen in de avonden of de weekenden.

Het goedkoopste verhuisbedrijf van Dordrecht?

Als verhuisbedrijf Dordrecht hebben we een goede kwaliteit voor een scherpe prijs. Daarnaast zijn we 7 dagen per week beschikbaar. Het hele jaar door. Dankzij onze ruime capaciteit kunnen we u vaak ook nog van dienst zijn als u onze verhuisservice met spoed nodig heeft. Bent u benieuwd wat we voor u kunnen betekenen als verhuisbedrijf Dordrecht en of wij inderdaad het goedkoopste verhuisbedrijf zijn voor uw verhuizing? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan! Met het aanvraagformulier op onze website berekent u binnen 5 minuten wat de kosten zijn om Verhuizers Rotterdam in te schakelen als verhuisbedrijf Dordrecht.

Vraag online een offerte aan

Verhuizer in Dordrecht  en omgeving nodig? Wij helpen u graag!

Ons verhuisbedrijf is niet alleen werkzaam in Dordrecht, maar is ook veel te vinden in omliggende plaatsen zoals bijvoorbeeld Sliedrecht of Rotterdam. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden voor uw verhuizing buiten Dordrecht!

Verhuisbedrijf Dordrecht
4.9 (98%) 10 votes