Heeft u een verhuisbedrijf in Dordrecht nodig? Dan helpt Verhuizers Rotterdam u graag verder. Als gespecialiseerd verhuisbedrijf in de omgeving van Rotterdam geven we dagelijks praktische hulp met verhuizingen van en naar Dordrecht. Met ons verhuisbedrijf in de Gemeente Dordrecht zorgen wij voor een goed geregelde verhuizing.

Verhuizen wordt door veel mensen als zeer stressvol ervaren. Hoe krijgt u immers al die spullen op tijd ingepakt, gedemonteerd en vervolgens alles weer tiptop in uw nieuwe woning? Dergelijke vragen kunnen veel van ons slapeloze nachten bezorgen.

Jarenlange ervaring als verhuisbedrijf in Dordrecht

Onze verhuizers in Dordrecht helpen graag om uw zorgen weg te nemen. Wij hebben al vele jaren ervaring met voordelig verhuizen. Veel tevreden klanten gingen u voor. Voor ons voordelige verhuisbedrijf Dordrecht staat kwaliteit, snelheid en een scherpe prijs hoog in het vaandel. Wij verzorgen verhuizingen in alle soorten en maten: van het verhuizen van particulieren in de binnenstad van Dordrecht tot het verhuizen van bedrijven naar het industriegebied in de omgeving van Rotterdam.

Bent u benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Vraag dan direct vrijblijvend een offerte aan bij Verhuizers Rotterdam, wij helpen u graag verder als professionele verhuisservice Dordrecht!

Direct een offerte aanvragen voor Verhuisbedrijf Dordrecht

Service en Verhuisbedrijf Dordrecht gaan hand in hand

Onze verhuizers zijn goed in alle facetten die komen kijken bij het verhuizen: van het inpakken van de bezittingen tot het (de)monteren van uw meubels. Centraal bij deze werkzaamheden staan zorgvuldigheid en efficiëntie. Deze mix zorgt er enerzijds voor dat we een hoog servicelevel kunnen hanteren en dat wij anderzijds een van de goedkoopste verhuisbedrijven zijn en blijven van Dordrecht en de regio Rotterdam!

Dankzij de ruime ervaring als verhuisbedrijf in Dordrecht en omgeving kunnen we de efficiëntie waarborgen. We kennen namelijk de omgeving en weten wat er nodig is voor een succesvolle verhuizing. Onze verhuizers in Dordrecht helpen u graag.

Woont u op tweehoog? Dan doen we vrijwel altijd een beroep op een verhuislift. Bevindt uw nieuwe of oude woning zich in de binnenstad van Dordrecht? Dan kan het handig zijn om de verhuizing plaats te laten vinden in de avond. Dan hebben immers minder mensen last van de lift.

Zorgvuldigheid wordt de verhuizers aangeleerd tijdens de trainingen die zij krijgen. We vinden bovendien dat zorgvuldigheid gepaard moet gaan met het ontzorgen van u als opdrachtgever. Daarom bieden we vaak wat extra service tijdens verhuizingen.

Verhuisbedrijf Dordrecht met modern materiaal

Om efficiënt en zorgvuldig te verhuizen, zetten we bij een verhuizing meerdere typen verhuismaterialen in. Afhankelijk van de omvang en locatie van de verhuizing, zetten we de onderstaande verhuismaterialen in.

Verhuiswagen

Bij praktisch alle verhuizingen zetten we een verhuiswagen in. Met de ruime verhuiswagens zijn we in staat om uw meubelen vlot en veilig te verhuizen. De verhuiswagens hebben een laadruimte tot 27m3. Mocht het nodig zijn om een meer capaciteit te hebben, dan kunnen er twee wagens ingezet worden, of kan de verhuiswagen uitgerust worden met een aanhangwagen.

Verhuisdozen

Er zijn veel verschillende soorten verhuisdozen. Bij een verhuizing is het van essentieel belang dat u de juiste dozen gebruikt. Goedkope verhuisdozen bieden namelijk erg weinig bescherming en bij het vervoeren van bijvoorbeeld uw servies, zijn dozen van kwaliteit nodig. Uw verhuisservice Dordrecht adviseert u over de soort verhuisdozen die u nodig heeft en hoe veel u er ongeveer nodig heeft. Daarnaast is het niet nodig de dozen aan te schaffen, u kunt ze ook huren. Dan nemen de verhuizers van verhuisbedrijf Dordrecht, de dozen weer mee na de verhuizing. Als u gaat verhuizen naar Dordrecht kunt u ook op een later moment de verhuisdozen terugbrengen.

Verhuislift voor uw verhuizing in Dordrecht

Woont u in een flat of appartementencomplex of een  eengezinswoning met meerdere verdiepingen? Dan kan het handig zijn gebruik te maken van een verhuislift. Onze moderne verhuisliften kunnen vaak wel tot de zevende etage tillen. Daarnaast kan er tot wel maximaal 250 kg per keer via de verhuislift getild worden. Dit scheelt enorm voor ons personeel, we hoeven immers niet iedere keer elk artikel omhoog te sjouwen. Ook geeft het u een enorme tijdswinst, en dit scheelt dus ook in het kostenplaatje.

Het heeft dus alleen maar voordelen! Wilt u weten of een verhuislift in uw specifieke situatie mogelijk is, neem dan contact met ons op. We kunnen dan op basis van locatiegegevens bepalen of het mogelijk is om de verhuislift kunnen gebruiken. In sommige gevallen vindt de verhuizing plaats in een drukke straat in Dordrecht en kan de verhuizing niet overdag worden uitgevoerd. In dat soort gevallen kunnen we ervoor kiezen om uw inboedel te verhuizen in de avonden of de weekenden.

Verhuisdiensten bij verhuisbedrijf Dordrecht

Bij ons verhuisbedrijf in Dordrecht kunt terecht voor verschillende soorten diensten. Hieronder zullen we aantal kort toelichten.

Seniorenverhuizing

Mocht u nu gaan verhuizen naar een kleinere woning? Of uw ouders willen helpen met de verhuizing haar hun nieuwe seniorenwoning? Dan staat verhuisbedrijf Dordrecht voor u klaar. Senioren hebben vaak extra hulp nodig en helpen wij u graag verder met het verzorgen van de complete verhuizing. Naast de normale seniorenverhuizingen helpen wij ook met verhuizingen naar verzorgingshuizen. Door onze efficiënte werkwijze kunnen wij uw seniorenverhuizing goedkoop uitvoeren.

Spoedverhuizing

Bent u nu met spoed opzoek naar een verhuisbedrijf die u verder kunt helpen met de verhuizing van of naar Dordrecht? Dan helpt verhuisbedrijf Dordrecht u graag verder. Een spoedverhuizing zorgt vaak voor veel stress en een goed planning. Daarom staan onze professionele verhuizers altijd met spoed voor uw klaar.

Woningontruiming

Bij Verhuizersrotterdam kunt u terecht voor een woningontruiming in Dordrecht en omstreken. Het is van belang dat uw huis of bedrijf zo snel mogelijk leeg wordt gemaakt.  Wij zorgen ervoor dat uw woning binnen enkele dagen leeg staat en hierdoor geld bespaart.

Het goedkoopste verhuisbedrijf van Dordrecht?

Als verhuisbedrijf Dordrecht bieden we goede kwaliteit voor een scherpe prijs. Daarnaast zijn we 7 dagen per week beschikbaar, het hele jaar door. Dankzij onze ruime capaciteit kunnen we u vaak ook nog van dienst zijn als u onze verhuisservice met spoed nodig heeft.

Bent u benieuwd wat we voor u kunnen betekenen als verhuisbedrijf Dordrecht en of wij inderdaad het goedkoopste verhuisbedrijf zijn voor uw verhuizing? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan! Met het aanvraagformulier op onze website berekent u binnen 5 minuten wat de kosten zijn om Verhuizers Rotterdam in te schakelen als verhuisbedrijf Dordrecht.

Vraag nu online een offerte aan!

Verhuizing doorgeven aan de gemeente

Wanneer u gaat verhuizen naar Dordrecht bent u verplicht uw verhuizing door te geven aan de gemeente. Uw verhuizing kunt u doorgeven door op afspraak naar De Stadswinkel te komen, of door via deze link het online formulier in te vullen. De gemeente geeft uw verhuizing ook voor u door aan andere overheidsinstanties of organisaties zoals pensioenfondsen, zorgverzekeraars en de belastingdienst. Vergeet niet uw verhuizing zelf door te geven aan bijvoorbeeld uw water- en elektriciteitsbedrijf, verzekeringen, bank en telefoon-, tv- en internetleveranciers.

Gaat u vanuit Dordrecht verhuizen naar een andere gemeente? Geef uw verhuizing in dat geval door in de gemeente waar u gaat wonen. Zij regelen dan ook direct de uitschrijving uit Dordrecht.

Verhuizer in Dordrecht en omgeving nodig? Wij helpen u graag!

Ons verhuisbedrijf is niet alleen werkzaam in Dordrecht, maar is ook veel te vinden in omliggende plaatsen zoals bijvoorbeeld Sliedrecht, Zoetermeer, Delft of Rotterdam. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden voor uw verhuizing buiten Dordrecht!