Wilt u dat uw inboedel veilig naar de nieuwe bestemming wordt verhuisd? Dan raadt Verhuizers Rotterdam u aan om stevige verhuisdozen te gebruiken. Niet iedereen heeft verhuisdozen in zijn of haar bezit, vandaar dat u bij Verhuizers Rotterdam 2 mogelijkheden hebt:

 • koop uw verhuisdozen of
 • huur uw verhuisdozen.

U kunt zelf bepalen welke verhuisdozen u precies nodig heeft en hoeveel u er wenst. De grootte, de breedte en inhoud kunt u zelf bepalen. Wij hebben ook verschillende types verhuisdozen voor verschillende soorten inhoud. Zo zijn er verhuisdozen speciaal voor boeken, garderobe verhuisdozen en de normale verhuisdozen.

Wij vragen u bij het huren van verhuisdozen, netjes om te gaan met de dozen en ze na de verhuizing weer bij ons terug in te leveren. Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen als verhuisbedrijf Rotterdam? Neem dan contact op of lees hieronder meer over de mogelijkheden. Wellicht kunnen wij u binnenkort ook goedkoop verhuizen in Spijkenisse, Brielle, Nieuwerkerk aan den IJssel of Zoetermeer?

Vraag online een offerte aan

 

 

Waarom verhuisdozen bij een verhuizing?

Verhuisdozen zijn belangrijk bij een verhuizing. Kwalitatieve verhuisdozen zijn sterk, groot en veilig. Er kunnen veel spullen, veilig in worden vervoerd. Door gebruik te maken van dozen van hetzelfde formaat is het ook praktischer vervoeren dan dat je alle spullen los in een auto neerzet. Voor de kleine inboedel is een verhuisdoos heel veilig. Het kan niet omgegooid worden en op deze manier kan de inboedel veilig op zijn nieuwe plek komen. Bij sommige verhuizingen worden de spullen voordat ze de verhuisdozen ingaan nog ingepakt met ander verhuismateriaal, zoals serviespapier of noppenfolie. Dit is de keuze van de klant om dat wel of niet te doen. Kijk voor de tarieven van het overige verhuismateriaal op onze pagina over verhuismaterialen.

Verschillende soorten verhuisdozen

Er zijn verschillende soorten verhuisdozen. De vierkante doos van 55 liter is de meest gangbare verhuisdoos, maar voor boeken en kleding zijn er ook andere soorten verhuisdozen beschikbaar. Grofweg biedt Verhuizers Rotterdam drie verschillende verhuisdozen aan:

 • Normale verhuisdozen
  De meest populaire uitvoering van een verhuisdoos is de verhuisdoos met de afmetingen van 48 x 32 x 36 cm. Deze ruime verhuisdozen kunnen tot wel 50 kilogram aan spullen veilig vervoeren. De ruime dozen zijn perfect voor het vervoeren van allerhande bezittingen. Op de verhuisdozen is voldoende ruimte om aantekeningen te maken. Het maken van aantekeningen is handig om de verhuizers direct te vertellen waar de betreffende verhuisdoos naar toe moet worden gebracht. Wanneer uw verhuizing naar meerdere plekken gaat. In dit geval is het handig om de verhuisdozen te markeren met kleurtjes. Eventueel zou deze kleurmarkering ook kunnen worden toegepast als u de verhuizers wilt instrueren naar welke kamer, verhuisdozen met een bepaalde kleur label moeten.

 

 • Verhuisdozen voor boeken
  De normale verhuisdozen zijn groot genoeg om boeken in te vervoeren, maar dit is niet heel fijn omdat er dan nog iets meer dan 10cm in de hoogte over is. Daarom zijn er speciale verhuisdozen voor boeken (48 x 32 x 22 cm). Het voordeel hiervan is dat er efficiënt omgegaan kan worden met de ruimte in de verhuiswagen. Bijkomend voordeel is dat de verhuizers direct zien dat er in een doos boeken zitten. Deze dozen zijn over het algemeen namelijk vrij zwaar.

 

 • Garderobe verhuisdozen
  Een verhuizing is vaak een forse aanslag op de kleding. De omgeving is stoffiger dan gemiddeld en met het los vervoeren van kleding ligt beschadiging op de loer. Daarom is het fijn als de kleding vervoerd kan worden in een handige verhuisdoos. Verhuizers Rotterdam heeft hier een perfecte oplossing voor. Met een verhuisdoos voor kleding kunnen meerdere kledingstukken eenvoudig en veilig vervoerd worden. Met de handige stang in de doos kunnen tot wel 45 hangers opgeborgen worden!

Bezorgen of ophalen in Rotterdam

Wij zijn heel de week beschikbaar en kunnen u daarom helpen wanneer het ú het beste uitkomt. Het inpakmateriaal kunnen wij ook bezorgen en uiteindelijk weer ophalen bij u thuis. Als u wilt besparen in de kosten, kunt u de dozen en het verhuismateriaal ook zelf bij ons ophalen. Maar uiteraard brengen met met alle liefde u de juiste verhuismaterialen en de juiste dozen aan huis, zodat u gelijk kunt beginnen met inpakken. Krijg uw inboedel netjes en ongeschonden op uw nieuwe plaats van bestemming door gebruik te maken van kwalitatief goede verhuisdozen.

Als professioneel verhuisbedrijf zijn we regelmatig actief als verhuisbedrijf in Rotterdam, maar ook in veel plaatsen in de regio zoals bijvoorbeeld in Delft en Schiedam.

Mocht u aan alleen verhuisdozen niet voldoende hebben, dan kunnen we u ook helpen met bijvoorbeeld een verhuislift voor uw verhuizing van uw grote meubels of bovenwoning of kunt u bij ons terecht voor enkel de huur van de verhuiswagen of extra sjouwhulp. Kijk in de rechter kolom voor onze tarieven of vraag vrijblijvend een offerte aan voor uw verhuizing.

Kosten verhuisdozen huren of kopen

U kunt kiezen of u de verhuisdozen wil huren of kopen.  Daarnaast is het aan u of u de dozen wilt komen ophalen of dat wij ze bij u afleveren. Voor slechts €20,- bespaart u uzelf een ritje om dozen op te halen. De borg die u bij het huren van de verhuisdozen betaalt, krijgt u achteraf terug als de verhuisdozen nog in goede staat worden terug gebracht. U dient de borg contant te betalen. Voor het laten afleveren van het verhuismateriaal en de verhuisdozen aan uw adres buiten Rotterdam rekenen wij €24,50 per uur voor de tijd dat onze bezorger onderweg is, met een minimum van een uur.