Een verhuisbedrijf in Schiedam? Wij zijn u graag van dienst!

Verhuizen in Schiedam of omgeving kan snel, flexibel en goedkoop met Verhuizers Rotterdam. Als verhuisbedrijf zijn we actief in de regio. Zo verhuizen we dagelijks gezinnen, singles, bedrijven van en naar Schiedam, Rotterdam en Spijkenisse. Als u op zoek bent naar een goed verhuisteam, dan helpen wij u graag verder als verhuisbedrijf Schiedam. Wij zijn een erkend professioneel verhuisbedrijf die werkzaam is in de regio Rijnmond zoals onder andere in Schiedam, Hoek van Holland en Gouda.

Alle types verhuizingen

Bij ons verhuisbedrijf in Schiedam kunt u terecht voor allerlei soorten verhuizingen, van klein tot groot. Voorop staat klanttevredenheid, kwaliteit, snelheid en een scherpe prijs. Voorbeelden van verhuizingen die regelmatig door ons worden uitgevoerd:

Dit is slechts een greep van de werkzaamheden die wij uitvoeren. Staat uw type verhuizing er niet tussen? Schroom dan niet om contact op te nemen en de mogelijkheden met ons te bespreken. Geen onnodige stress over uw verhuizing? Begin dan op tijd met het regelen van uw verhuizing. Vraagt u zich af hoe u in hemelsnaam al die spullen binnen die korte tijd moet inpakken? Geen stress. Ons verhuisbedrijf is u graag van dienst.

Vraag online een offerte aan voor onze verhuisservice in Schiedam

 

Wens van de klant centraal

Ons verhuisbedrijf heeft al vele jaren zeer tevreden klanten geholpen. Als u gebruik maakt van onze verhuisservice, komen we bij u langs om te kijken hoe we de verhuizing het beste kunnen laten plaatsvinden. Wij zetten graag uw wensen voorop. Het is úw verhuizing en wij voeren deze graag uit zoals als u dit wilt. Er is een groot verschil als het gaat om de verhuizing van een paar spullen, of als het om een compleet kantoorpand gaat. In het laatste geval is er veel meer voorbereiding nodig. U wilt natuurlijk dat uw bedrijf zo weinig mogelijk tijd verliest tijdens een verhuizing. Dit zorgt immers voor extra kosten. Wij helpen u bij het voorbereiden van deze inspannende klus en geven u overzicht en structuur. Vooraf aan uw verhuizing maken we afspraken omtrent bijvoorbeeld het inpakken, het inzetten van een verhuislift en de hoeveelheid verhuizers en verhuiswagens die nodig zijn. Wanneer dit van tevoren duidelijk is afgesproken kunt u ontspannen de verhuizing tegemoet gaan.

Verhuizen met een verhuislift in Schiedam

Als u gaat verhuizen, kan dit naar de begane grond zijn, maar ook naar een hoger gelegen etage. Het kan ook zijn dat u nu in een appartementencomplex verblijft. In beide gevallen kan het handig zijn dat er een verhuislift wordt gebruikt. Verhuizers Rotterdam heeft kwalitatief hoogwaardige verhuisliften in zijn bezit. Het is een moderne verhuislift die tot een lengte van 24 meter kan worden uitgeschoven. In principe kan maximaal de zevende etage worden bereikt. Een verhuislift is gemakkelijk, omdat goederen niet een voor een via de trap moeten worden getild, maar eenvoudig via de buitenkant van het appartementencomplex naar boven en naar beneden kunnen worden gelift. Dit scheelt veel tijdswinst en voor u dus ook kosten. Ook kan het schade aan uw meubels, gang én rug besparen! Er kan in totaal tot 250 kg op een verhuislift worden gelift.

Of een verhuislift in uw situatie kan worden gebruikt, hangt van uw lokale woonomstandigheden af. Als u het niet zeker weet of uw verhuizing middels een verhuislift mogelijk is, is het verstandig om ons een foto op te sturen van de locatie. Wij kunnen dan bepalen of het gebruik van de verhuislift mogelijk is.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

De verhuizers van verhuisbedrijf Schiedam zijn u graag van dienst tijdens uw verhuizing in Schiedam en omstreken. Wij werken zeven dagen per week, 365 dagen per jaar. Mocht u met spoed moeten verhuizen, neem dan telefonisch contact met ons op. In vele gevallen kan er dezelfde dag nog iets voor u worden geregeld.

Dit alles bieden wij aan tegen een scherpe prijs. Dit komt omdat wij rekening houden met de prijzen die concurrenten in de regio van Schiedam hanteren. Dit gaat niet ten koste van de kwaliteit: wij werken met professionele verhuizers die een gedegen opleiding achter de rug hebben. Wenst u van onze hulp gebruik te maken? Vraag dan nu vrijblijvend een offerte aan voor de kosten. Dit gaat zeer gemakkelijk via een aantal stappen op onze website. Binnen een paar minuten heeft een offerte in uw e-mail. Heeft u meer hulp nodig, dan staan wij graag voor u klaar. Voor uw verhuizing buiten Schiedam kunnen wij u ook altijd van dienst zijn. Zo zijn wij actief in de gemeente Rotterdam, maar door wij ook een verhuizingen in Dordrecht, Gorinchem en Zoetermeer.

Online verhuis tarieven bekijken