Een Amerikaanse koelkast is ideaal. Het biedt veel ruimte voor groente, vlees, drinken en andere versnaperingen. Daarnaast hebben de meeste Amerikaanse koelkasten de mogelijkheid om ijs te produceren, ideaal als je een echt koud drankje wilt inschenken! Alleen bij een verhuizing kan een Amerikaanse koelkast nog weleens lastig zijn. Verhuizers Rotterdam helpt u als verhuisbedrijf Rotterdam graag verder bij het veilig verhuizen van een Amerikaanse koelkast in de omgeving van de Havenstad.

Vraag online een offerte aan

Waar moet je op letten bij een verhuizing van een Amerikaanse koelkast?

Een Amerikaanse koelkast heeft vrijwel altijd een prominente positie in de keuken. Daarom is het belangrijk dat de koelkast onbeschadigd blijft bij het transport van uw oude huis naar uw nieuwe huis. Gaat u zelf de verhuizing uitvoeren? Zorg dan in ieder geval voor het volgende:

  • Check van tevoren waar het krap kan worden met de Amerikaanse koelkast;
  • Zorg voor voldoende mankracht;
  • Pak de Amerikaanse koelkast in met beschermende materialen;
  • Rijd voorzichtig naar het nieuwe huis.

Voldoende hulp

Als u kiest voor het zelf verhuizen van de Amerikaanse koelkast, dan is het aan te raden om minimaal met z’n vieren te zijn. Twee man kunnen de koelkast dan dragen en een kan bijsturen terwijl nummer 4 zorgt dat de weg vrij blijft. Onze verhuizers zijn meer ervaren en zouden in veel situaties de verhuizing van de Amerikaanse koelkast ook met z’n tweeën kunnen doen, maar dit is niet aan te raden als u zelf de verhuizing uitvoert.

Naast de mankracht voor het verhuizen van de koelkast, is het belangrijk om de koelkast voldoende te beschermen. Dit kan met dekens, maar die kunnen gaan verschuiven. Een andere oplossing kan zijn om karton aan de hoeken te plakken, maar let dan wel goed op het soort tape dat u gebruikt. De meest ideale oplossing is om karton op de hoeken te doen en dit vast te maken met krimpfolie. Dan is de koelkast goed beschermd.

Koelkast laten verhuizen

Ziet u het niet zitten om de Amerikaanse koelkast zelf te verhuizen? Dan helpt Verhuizers Rotterdam u graag verder! Als professioneel verhuisbedrijf zijn we veel actief in de omgeving van Rotterdam. Denk bijvoorbeeld aan:

Tijdens de verhuizing van de Amerikaanse koelkast zorgen onze verhuizers voor een veilig transport van de koelkast van locatie A naar B. Ook wanneer u op een hogere verdieping woont. Dan kunnen we namelijk een verhuislift inschakelen die uw Amerikaanse koelkast veilig kan verplaatsen van een hoger gelegen verdieping.
Meer weten over een verhuislift huren?

Kosten verhuizing koelkast

Bent u benieuwd wat het kost om uw koelkast te laten verhuizen? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan. Met behulp van het interactieve formulier kunt u gemakkelijk een offerte aanvragen voor het verhuizen van uw koelkast en eventueel ook andere meubels. Zo hoeft u zelf geen meubels te sjouwen en kan een professioneel verhuisbedrijf uit uw eigen regio de meubels verhuizen!

Vraag online een offerte aan