Verhuizen in of naar Vlaardingen met onze professionals

Vlaardingen is een zeer mooie stad om in te wonen, of om naartoe te verhuizen. Gaat u binnenkort in Vlaardingen wonen? Dan kunt u de hulp van onze verhuizers vast gebruiken! Wij zijn een erkend verhuisbedrijf dat al jarenlange ervaring heeft met mensen verhuizen in de omgeving van Rotterdam. Of het nu gaat om de binnenstad of een buitenwijk van Rotterdam, maar dus ook naar Vlaardingen; in alle gevallen kunnen wij u van dienst zijn. Veel tevreden klanten gingen u al voor. Wij doen allerlei soorten verhuizingen. Het kan bijvoorbeeld gaan om de verhuizing naar een kleine studentenflat, of naar een groot kantoorpand. In beide gevallen weten wij hier wel raad mee! Wij zijn al jaren een erkend professioneel verhuisbedrijf die deskundig en met goede zorg uw spullen kunnen verhuizen. Voor ons staan kwaliteit, snelheid en een scherpe prijs hoog in het vaandel.

Ook geschikt voor bedrijfsverhuizingen

Voor iedere verhuizing geldt een andere voorbereiding en planning. Zo kan een studentenverhuizing sneller verlopen dan de verhuizing van een enorm bedrijf. Als u gebruik maakt van onze diensten, komen wij bij u langs om te kijken om wat voor soort verhuizing het gaat. Zo kunnen dan u eventueel wijzen op knelpunten die plaats kunnen vinden tijdens de verhuizing. Ook kunnen we dan in onderling overleg beslissen wat u qua verhuizing zelf voor uw rekening wilt nemen, en wat wij voor u doen. We werken met een persoonlijke aanpak. Bij de verhuizing van een bedrijf is het daarnaast belangrijk dat we zo lang mogelijk uw bedrijf draaiende kunnen houden. U wilt immers niet dat uw zaak onnodig lang dicht moet. Dat geeft u extra kosten. Wij zorgen ervoor dat u een goed overzicht op de situatie houdt en dat u en uw personeel weten waar u aan toe bent.

Begane grond of flatgebouw, alles is mogelijk

Het is daarbij belangrijk om te kijken waar de verhuizing precies plaatsvindt. Gaat u verhuizen naar de begane grond, of naar een van de vele flats die Rotterdam, Vlaardingen, Hoek van Holland, Schiedam of Spijkenisse te bieden heeft? In dat laatste geval kan het handig zijn gebruik te maken van onze verhuislift. Deze kan tot wel 24 meter lang worden gemaakt en tot maximaal de zevende etage tillen. Zo hoeven wij geen gebruik te maken van de trappen in het flatgebouw. Dit scheelt ons veel tilwerk en daarnaast scheelt het u enorm in tijd en kosten. Wij kunnen immers veel sneller werken. Het is wel belangrijk dat u de verhuislift door ons deskundige team laat bedienen. U moet er immers niet aan denken dat uw wasmachine van de derde etage naar beneden valt. Of de verhuislift in uw specifieke situatie gebruikt kan worden, is afhankelijk van de situatie. Het kan handig zijn als u een foto opstuurt, zodat wij kunnen inschatten of wij de verhuislift kunnen gebruiken.

Verhuisbedrijf Vlaardingen met professioneel materiaal

Als verhuisbedrijf Vlaardingen zetten we professioneel materiaal in tijdens uw verhuizing. Zo leiden we uw verhuizing in goede banen, houden we de planning aan en waarborgen we de veiligheid van de verhuizing. Zo maken we tijdens een verhuizing van of naar Vlaardingen maken we onder andere gebruik van:

  • Verhuisliften
  • Verhuiswagens
  • Verhuisdozen
  • Sjorbanden
  • Verhuisdekens

Mocht u vragen hebben over het materiaal dat ingezet wordt tijdens de verhuizing, geef dit dan gerust aan voorafgaand aan de verhuizing.

Vraag nu vrijblijvend een offerte aan bij hét verhuisbedrijf in Vlaardingen

Voor verhuizen in Vlaardingen bent u bij ons dus aan het juiste adres. Wij werken alleen met goede professionals die een opleiding van kwaliteit hebben gehad. Dit alles doen wij met een scherp tarief. Wij vergelijken onze prijzen altijd met concurrenten in de regio van Rotterdam, zodat u niet onnodig teveel betaalt. Bent u geïnteresseerd in onze dienstverlening? Vraag dan nu via onze website een offerte aan om de kosten te berekenen. Via een paar eenvoudige stappen ziet u gemakkelijk meteen wat de kosten in uw situatie zullen zijn. Heeft u nog meer vragen? Schroom deze niet aan onze medewerkers via de website te stellen. Wij helpen u graag met een onbezorgde verhuizing!