Als u gaat verhuizen dan zijn er altijd een aantal meubels die lastig zijn om te verhuizen. Een dressoirkast is er hier een van. Een dressoirkast is groot en zwaar en daarmee lastig te verhuizen. Zeker wanneer de dressoirkast niet op de begane grond staat. Verhuizers Rotterdam is gespecialiseerd in het verhuizen van uw gehele inboedel, maar ook van specifieke meubelstukken zoals een dressoirkast. Als verhuisbedrijf zijn we veel actief in de regio Rotterdam, waardoor we hier vaak als goedkoopste verhuisbedrijf op kunnen treden. U kunt van onze diensten gebruikmaken in heel Nederland en wij leggen onze focus op de regio Rotterdam en op omliggende steden zoals Delft, Vlaardingen en Gouda.

Wilt u weten of we ook uw dressoirkast goedkoop kunnen verhuizen in Rotterdam en omgeving? Vraag dan direct een offerte aan voor de verhuizing.

Vraag online een offerte aan

Zelf een zware kast verhuizen

Een dressoirkast is over het algemeen vrij zwaar en groot. Dit maakt het lastig om de dressoirkast te verhuizen zonder het meubel of deurposten te beschadigen. Als u zelf de dressoirkast wilt verhuizen is het allereerst van belang om de weg vrij te maken en voldoende mankracht te mobiliseren. Hierbij zijn ten minste twee man gewenst voor het sjouwen van de dressoirkast en ten minste een iemand die assisteert bij de begeleiding. Ook is het belangrijk om de kast te voorzien van beschermmateriaal. Dit kan door een deken om de kast te wikkelen, maar hou er dan wel rekening mee dat u grip kunt verliezen bij het tillen. Een andere mogelijkheid is om de hoeken te voorzien van karton. Hou er bij het verhuizen van de dressoirkast ook rekening mee dat de lades uit de kast kunnen vallen als de kast gekanteld wordt.

Professioneel verhuisbedrijf voor de verhuizing van een dressoirkast

Wilt u de dressoirkast niet zelf verhuizen? Dan helpen we u als verhuisbedrijf Verhuizers Rotterdam graag verder. We zijn als verhuisbedrijf gespecialiseerd in het verhuizen van hele inboedels, maar ook van een enkel meubel die u niet zelf kunt verhuizen, zoals een dressoirkast. Verhuizers Rotterdam is met name actief in de regio Rotterdam en daarom in deze regio vaak het goedkoopste verhuisbedrijf om uw kasten en andere bezittingen te verhuizen. Wanneer u een zware dressoirkast naar een tweede, derde of hogere verdieping moet brengen, zal een verhuislift huren wellicht een goed idee zijn.

Tijdens de verhuizing van een dressoirkast zullen de verhuizers allereerst rekening houden met de weg die begaan moet worden. Zijn er krappe gangen of veel deuren? Als er veel krappe delen zijn dan wordt de dressoirkast extra beschermd zodat de kans op schade aan de kast afneemt. Wanneer de dressoirkast niet op de begane grond staat of wanneer u naar een hoger gelegen appartement gaat, dan kunnen we in veel gevallen gebruik maken van een verhuislift. Hiermee kunnen we uw dressoirkast veilig en snel verticaal verplaatsen.

Vraag online een offerte aan

Verhuisbedrijf Verhuizers Rotterdam inzetten

Bent u benieuwd wat Verhuizers Rotterdam voor u kan betekenen bij het verhuizen van uw dressoirkast? Vraag dan vrijblijvend een prijsindicatie aan. U kunt dan aangeven wat u allemaal wilt verhuizen en welke steden aangedaan moeten worden. Vervolgens krijgt u een betrouwbare indicatie van de kosten van de verhuizing.