Kijk je naar een verhuislift om je spullen te verhuizen? Dan zit je bij ons goed. Verhuizer Rotterdam is namelijk gespecialiseerd in het huren van verhuisliften. Het huren van een verhuislift is ideaal wanneer je spullen naar een hogere verdieping moet verhuizen. Zo hoef je niet met zware dozen en meubelstukken te sjouwen en bespaar je jezelf een hoop tijd en energie. We bieden al een verhuislift aan voor €30,- per uur en zijn daarmee dé goedkoopste verhuurders in de omgeving. Huurt u een verhuislift bij ons verhuisbedrijf, dan krijgt u bij het gebruik hiervan altijd ondersteuning van een professionele verhuizer voor slechts €25,- per uur. Op deze manier is het gebruik van de verhuislift altijd veilig.

Een verhuislift huren: de voordelen

Als je gaat verhuizen, is het huren van een verhuislift een uitstekende optie. Er zijn diverse voordelen aan het huren van een ladderlift:

  • Verhuis sneller en voordeliger! Met een verhuislift gaan de zware meubelstukken een stuk sneller naar beneden. U bent minder tijd kwijt aan trappen op en af lopen met zware objecten, waardoor de verhuiskosten omlaag gaan.
  • Verhuis veiliger! Een verhuislift huren voorkomt dat u moet slepen met zware meubels in trappenhuizen. Met een verhuislift is de kans op ongelukken, schade aan uw meubels of lichamelijk letsel daarom aanzienlijk kleiner.
  • Verhuis zonder zorgen! Heeft u een verhuizing voor de deur staan en ligt u nu al wakker van het feit dat uw antieke en waardevolle kledingkast van de 5e verdieping naar beneden moet? Zonde, en onnodig! Met een verhuislift van een verhuisbedrijf verhuist u eenvoudig en zorgeloos uw zware meubelstukken, van en naar welke verdieping dan ook.
  • Verhuis slimmer! Als u een verhuislift huurt, huurt u hier bij ons verhuisbedrijf altijd een verhuizer bij om u te helpen met de bediening van de lift. Een professionele verhuizer kan echter meer dan het bedienen van een verhuislift en zal u graag van tips voorzien om uw verhuizing slimmer uit te voeren.

Het huren van een verhuislift is dus zeker de moeite waard als je gaat verhuizen. Wil je een verhuislift huren? Neem dan contact met ons op. We staan je graag te woord om de mogelijkheden te bespreken, en voorzien u graag van alle informatie omtrent het huren van een ladderlift voor uw verhuizingen! 

Bereken de kosten voor uw verhuizing!

 

Verhuislift huren Rotterdam

Het bereik van een verhuislift

Als u overweegt om een verhuislift te huren, is het belangrijk om te weten wat het bereik ervan is. Dit zal u helpen bepalen of de lift geschikt is voor uw verhuisproject. De verhuisliften van Verhuisservice Rotterdam hebben een bereik tot wel 18 meter en kunnen daarmee uw inboedel verhuizen vanaf de begane grond tot aan de maximaal 5e verdieping.  Bij het besturen van de verhuislift is het belangrijk dat de veiligheid gewaarborgd blijft. Daarom wordt er bij de huur van een verhuislift ook altijd een verhuizer meegeleverd voor de bediening van de lift. Het grote voordeel hiervan is dat u goed ingedekt bent tegen eventuele schade. Het is ook fijn dat er altijd een deskundige medewerker is die u helpt bij het verhuizen van uw wasmachine, zware bank, piano of kast. De verhuizer kan desgewenst ook direct spanbanden en beschermingsmateriaal meenemen zodat de kans op schade aan uw bezittingen zo klein mogelijk blijft.

De meewerkende verhuizer zit niet inbegrepen in de prijs van de verhuislift. Als vanzelfsprekend helpt deze verhuizer u niet alleen bij het bedienen van de lift, maar ook bij het sjouwen en demonteren van uw eigendommen!

Waarom een verhuislift huren in Rotterdam tijd en geld bespaart

Als u gaat verhuizen is een verhuislift vaak nodig om de meubels vanaf een hoger gelegen verdieping naar beneden te verplaatsen. Maar niet alleen voor het verhuizen van appartementen en bovenwoningen is een ladderlift geschikt. Ook wanneer u een eengezinswoning of flat met galerij verhuist, kan het veel tijd schelen als de inboedel van hoger gelegen verdiepingen door het raam naar buiten of binnen kunnen worden vervoerd met de verhuislift. Wanneer alle grote spullen via een galerij of smal trapgat gemanoeuvreerd moeten worden, kan dit uw inboedel, huis én rug schade toebrengen! Door de meubels eenvoudig door een groot raam op de verhuislift te plaatsen, bent u snel klaar en dit kan uw verhuistijd aanzienlijk verkorten. En tijd is tenslotte geld!

Verhuisliften in Rotterdam zijn ideaal

Juist in Rotterdam komen verhuisliften goed van pas. In de havenstad zijn veel bovenwoningen waar in de jaren ’50 nog niet echt rekening werd gehouden met de ruimte van de trappenhuizen. Een verhuislift huren kan u dan veel moeite schelen bij uw verhuizing van, naar of in Rotterdam. Maar het scheelt u ook veel moeite bij een woningontruiming in Rotterdam. Als verhuisbedrijf in Rotterdam voeren we veel verhuizingen uit met behulp van een verhuislift. Woont u op een hoge etage of gaat u verhuizen naar een hoge etage? Dan is een verhuislift huren voor u de ideale oplossing voor een kortere verhuistijd. Een verhuislift huren is niet alleen ideaal voor de verhuistijd, maar ook voor de veiligheid van uw inboedel en uzelf.

Verhuislift huren Rotterdam of meer informatie? Neem contact op!

Mocht u de verhuizing voor een groot gedeelte zelf willen uitvoeren, maar toch een verhuislift nodig hebben, dan helpt VerhuizersRotterdam.nl u graag verder! Neem vrijblijvend contact op om de mogelijkheden te bespreken.

We doen u graag een voorstel voor het huren van een verhuislift in Rotterdam en omgeving, maar ook wanneer u wilt weten wat het kost om de verhuizing volledig uit te laten voeren door een professioneel verhuisbedrijf, bent u bij ons op het juiste adres! Via onze online prijscalculator berekent u eenvoudig de kosten voor het huren van een verhuislift / verhuisladder voor uw verhuizingen.

Vraag online een offerte aan

 

Verhuislift huren in Rotterdam en omstreken

Gaat u vanuit Rotterdam verhuizen naar een andere stad, en bent u op zoek naar een verhuislift? Uiteraard kan onze verhuislift ook buiten de regio Rotterdam worden ingezet. VerhuizersRotterdam.nl rijdt dan ook niet enkel met de verhuisliften door de maasstad, ook in Dordrecht, Zoetermeer, of andere steden in Zuid-Holland zijn onze beste verhuizers met de verhuisliften aanwezig voor uw particuliere of bedrijfsverhuizing.

Meer informatie over verhuizen?