Wij staan als verhuisbedrijf Verhuizers Rotterdam voor professionele en goedkope verhuizingen. Bij ons bent u verzekerd van een lage, concurrerende prijs.

Hoe het kan dat we goedkoper zijn dan onze concurrenten? Wij zetten ons 100% voor efficiëntie op meerdere gebieden. Heeft u bijvoorbeeld onze online prijscalculator al gezien? Of heeft u weet van de samenstelling van onze verhuisteams? Dat zijn slechts twee punten waar we kosten mee besparen en tevens mee werken aan de transparantie van onze dienstverlening.

Vraag online een offerte aan

 

Stap 1: Bereken online wat uw verhuizing gaat kosten

Met ons online aanvraagformulier kunt u online een inschatting maken wat de kosten zullen zijn van uw verhuizing. Hier komt geen mensenhand aan te pas. Met onze ruime ervaring hebben we een toegankelijk formulier klaargezet waarmee je zelf de kosten online kunt berekenen.

Bevallen de kosten? Dan kunt u de prijsindicatie direct omzetten naar offerteaanvraag.

Stap 2: Ontvang een definitieve offerte

Binnen één dag ontvangt u een offerte van één van onze verhuisspecialisten. U krijgt een eigen verhuisspecialist toegewezen die u verder kan helpen op het gebied van uw verhuizing. Heeft u nog vragen over onze dienstverlening? Of wil u sparren over andere zaken omtrent uw verhuizing, wij ondersteunen u verder.

Stap 3: Bevestig de offerte

Wanneer alles in de lijn der verwachting ligt dan kunt u de offerte bevestigen. Hiermee wordt de verhuisdatum vastgezet en is de offerte definitief.

Stap 4: Over naar uw nieuwe locatie

Op de afgesproken datum en tijd staan onze verhuizers klaar om de spullen in te laden. Wanneer u dit heeft aangegeven kunt u hier bij helpen het is natuurlijk ook mogelijk om alles uit handen te geven zodat u geen omkijken heeft naar de verhuizing.

We kunnen de spullen direct plaatsen in uw woning of pand. Eventueel zelfs op een verdieping door middel van een verhuislift.

Bent u tevreden met de verhuizing? Fijn, dan kunnen we de verhuizing succesvol bestempelen.

Stap 5: Na de verhuizing

Heeft u na de verhuizing nog zaken die aandacht nodig hebben? Bel ons gerust op voor verdere toelichting. Wij staan u graag te woord en helpen u eventueel met bepaalde vraagstukken verder.

Uiteraard zijn we altijd benieuwd naar uw ervaring en willen dus graag een recensie van u ontvangen.

Vraag online een offerte aan