Als ervaren Verhuisbedrijf Rotterdam doen wij niet alleen de verhuizingen van particulieren, maar ook voor uw bedrijfsverhuizing kunt u bij ons terecht. Zeer regelmatig verhuizen wij kantoren en bedrijven naar hun nieuwe pand. Wij zijn ons ervan bewust dat bij een zakelijke verhuizing een goede planning zeer belangrijk is, zodat de werkzaamheden zo min mogelijk hoeven worden onderbroken. Verhuizers Rotterdam zorgen voor een vlotte verhuizing door verhuizers met voldoende ervaring in bedrijfsverhuizingen. Onze verhuizers gaan integer om met uw bedrijfsgevoelige informatie en zijn hiervoor dan ook speciaal opgeleid. Bent u benieuwd naar wat uw bedrijfsverhuizing kost? Vraag vrijblijvend een offerte bij ons aan.

Vraag een online offerte aan!

 

Bedrijfsverhuizing zonder zorgen

Wij weten als geen ander dat een verhuizing van een bedrijf ontzettend veel stress veroorzaakt en coördinatie vergt. Wij ontnemen u als verhuisbedrijf graag deze zorgen uit handen, door met u mee te denken over de juiste volgorde van het overbrengen van uw spullen naar het andere adres. U kunt bij Verhuizers Rotterdam uw volledige bedrijfsverhuizing uit handen geven. Wij verhuizen volledige kantoren, werkplekken, archieven, apparatuur, maar ook productieruimtes inclusief de opslag. Wij maken gebruik van professionele verhuismaterialen, verpakkingsmaterialen en verhuiswagens. In combinatie met onze ervaring kunnen wij uw bedrijfsverhuizing volledig of gedeeltelijk voor onze rekening nemen, zodat u zich daarover geen zorgen hoeft te maken!

Verschillende types bedrijfsverhuizingen

Wij bieden u een breed scala aan types bedrijfsverhuizingen. Wij hebben ruime ervaring in de zakelijke markt en weten met iedere type bedrijf raad. Zo kunt u bij ons onder andere terecht voor de volgende zakelijke verhuizingen:

  • Kantoorverhuizing
  • Hotelverhuizing
  • Veilingtransport
  • Projectverhuizing
  • Archiefverhuizing
  • Distributie
  • Internationaal verhuizen
  • Beursprojecten

Staat uw type bedrijfsverhuizing er niet bij? Schroom dan niet om contact met onze medewerkers op te nemen. Het is onmogelijk ieder type bedrijfsverhuizing hier op te sommen.

Wat kost uw bedrijfsverhuizing?

De kosten voor uw kantoorverhuizing zijn afhankelijk van uw persoonlijke verhuiswensen. Denk hierbij aan de verhuisdatum en het tijdstip, de afstand in kilometers naar uw nieuwe kantoorpand, het type en de grootte van uw inboedel, en de eventuele extra opties, zoals extra verhuizers, verhuislift of het (de-)monteren van uw inboedel.

Gelijk de kosten van uw bedrijfsverhuizing naar Rotterdam weten? Bereken nu wat uw verhuizing bij ons verhuisbedrijf kost! Met ons interactieve formulier krijgt u direct een betrouwbare indicatie van de kosten voor uw kantoorverhuizing in Rotterdam.

Vraag direct online een offerte aan!

 

Bedrijfsverhuizing Rotterdam plannen

Bij een bedrijfsverhuizing is het zeer belangrijk dat de werkzaamheden zo min mogelijk moeten worden stilgelegd. Een goede planning, die vooraf wordt bedacht, kan hierbij helpen. Zo is de verhuizing van een hotel, beter door-de-weeks gepland en een de verhuizing van een productiebedrijf juist geschikter in de weekenden. Hierdoor kunnen de werkzaamheden gewoon doorlopen, waardoor uw bedrijf niet onnodig vertraging op hoeft te lopen. Wanneer er vooraf een goede planning is gemaakt, weten ook uw werknemers wat ze te wachten staat en zullen ze niet te lang zonder werk komen te zitten. Door het maken van een realistische planning, kunnen wij uw bedrijfsverhuizing tot in de puntjes voor u verzorgen.

Flexibel verhuizen met Verhuizers Rotterdam

Verhuizers Rotterdam staat 24/7 voor u klaar en kan uw bedrijfsverhuizing dus zowel doordeweeks als in de weekenden of avonduren voor u uitvoeren. Wij zijn op ieder gewenst moment inzetbaar, zodat u zo weinig mogelijk oponthoud hoeft te hebben binnen uw werkzaamheden. Wij bieden u graag deze flexibiliteit zodat wij elk bedrijf maatwerkoplossingen kunnen bieden voor hun zakelijke verhuizing.

Kwalitatief verhuismateriaal

Om uw verhuizing tot een succes te maken en uw spullen ongeschonden op de nieuwe plaats van bestemming te krijgen, is het gebruik van professioneel en stevig verhuismateriaal van groot belang. Wij maken gebruik van zeer stevige verhuisdozen, nieuwe verhuiswagens en goed onderhouden verhuisliften. Daarnaast hebben wij ook verpakkingsmateriaal en verhuisdekens om uw spullen goed beschermd naar de nieuwe locatie te vervoeren. Ook beschikken wij over voldoende steekwagens en rolcontainers om uw bedrijf vlot te kunnen verhuizen. Door het gebruik van geschikt verhuismateriaal, kan er een hoop tijd worden bespaard.

Tijdelijke opslag

Als u niet al uw kantoormeubelen mee wilt verhuizen naar het nieuwe adres, dan is er een mogelijkheid om deze spullen in een tijdelijke opslag te laten plaatsen. Informeer naar de mogelijkheden voor tijdelijke opslag in een loods.

Bedrijfsverhuizingen door heel Nederland

Verhuisbedrijf Verhuizers Rotterdam kan ook worden ingezet voor uw professionele bedrijfsverhuizing buiten Rotterdam. Ons verhuisbedrijf opereert door geheel Nederland. De kosten zijn uiteraard ook afhankelijk van de afstanden tussen beide panden. Wanneer de afstand groter wordt, zullen de kosten voor uw bedrijfsverhuizing als vanzelfsprekend oplopen. Wanneer u prijsvergelijkingen doet tussen verschillende verhuisbedrijven, zult u zien dat Verhuizers Rotterdam, ongeacht de afstand die tussen beide adressen moet worden afgelegd, als een van de voordeligste uit de bus zullen komen. Wij vinden professionaliteit en prijs, zeer belangrijke punten en proberen in beide dan ook uit te blinken!

Vrijblijvend offerte aanvragen voor een bedrijfsverhuizing Rotterdam

U kunt bij ons goedkope verhuisbedrijf vrijblijvend een offerte aanvragen voor uw bedrijfsverhuizing. Kom binnen korte tijd te weten wat uw zakelijke verhuizing gaat kosten. Na het invullen van ons digitale formulier, zullen onze medewerkers een offerte op maat voor u maken. Door de inzet van onze goed opgeleide jonge studentverhuizers in combinatie met oudere ervaren verhuizers, zijn wij flexibel en efficiënt inzetbaar. Hierdoor is het mogelijk u een scherpe prijs voor uw bedrijfsverhuizing aan te bieden, terwijl de kwaliteit er niet aan onder doet. Als u benieuwd bent geworden naar wat Verhuizers Rotterdam voor uw bedrijf kan betekenen, vraag dan vrijblijvend een offerte aan of neem contact op met een van onze medewerkers. Wij denken graag met u mee aan goede oplossingen voor een zorgeloze zakelijke verhuizing!

Vraag direct online een offerte aan!