Bent u van plan om te gaan verhuizen in Rotterdam en wilt u het grootste gedeelte van de verhuizing zelf doen, maar heeft u zware meubelstukken en/of andere objecten wat niet lukt om met uw eigen vervoer en kracht te transporteren? Schakel dan de transportservice van verhuizersrotterdam in. Het team met ervaren verhuizers staat klaar om het transport van uw object efficiënt en me zorg te verzorgen. Naast dat het u een hoop gesjouw en tijd scheelt wanneer de verhuizers uw transport uitvoeren, is het ook nog eens een stuk veiliger. Een zwaar object met de hand uit uw huis/pand sjouwen en deze vervolgens in eigen vervoer plaatsen kan voor gevaarlijke situaties zorgen en beschadiging veroorzaken aan uzelf, het huis/pand en uw vervoersmiddel.

Vraag online een offerte aan!

Vakkundig transport

Met het transport van een zwaar en/of meerdere objecten moet er vakkundig te werk worden gegaan. Met zorg voor het object en de juiste manier van aanpak zal het transport gemakkelijk verlopen. Wanneer er wordt nagedacht wie wat doet tijdens het transport wordt er zoveel lichaamsbelasting bespaard. Het kan namelijk een risico zijn als een persoon te veel wordt belast in gewicht tijdens het inladen het van het object. Vanwege deze risico’s is het gebruik van een verhuislift van belang.

Transport binnen en buiten Rotterdam

Als u een object heeft dat getransporteerd moet worden in de omgeving Rotterdam, bijvoorbeeld Gouda,  kunt u de diensten van verhuizersrotterdam inschakelen. Het ervaren beschikt over moderne materialen om uw object met zorg te vervoeren. Zo zijn de busjes uitgerust met schok dempende doeken en wordt er gebruik gemaakt van spanningstouwen om de veiligheid van object te waarborgen. Ook buiten de gemeente Rotterdam staan wij graag voor u klaar. Doordat wij als verhuisbedrijf Rotterdam ook transportservice uitvoeren in de omgeving, is het ook mogelijk om bijvoorbeeld van Zoetermeer naar Brielle uw objecten te laten vervoeren.

Gevaren van transport zware objecten

Het tillen van zware objecten kan tot een aantal vervelende dingen leiden. Zowel voor het object zelf als voor u. Het is daarom aan te raden om een verhuislift te huren. Dit om meerdere risico’s uit te schakelen en de objecten op een veilige manier te verplaatsen. Een aantal risico’s die het tillen van zware objecten met eigen kracht met zich meenemen zijn:

  • Blessures aan uw lichaam
  • Te zware belasting
  • Beschadiging van het object of huis/pand

Vooral de rug is een kwetsbaar punt in ons lichaam, wanneer er niet goed getild wordt kan u zich hier vervelend aan blesseren. Daarnaast kunt u uw lichaam te zwaar belasten, en dit is niet goed. Als het object niet goed te tillen is, kan beschadiging soms niet voorkomen worden. Bijvoorbeeld wanneer het van een hogere verdieping door het trapgat naar beneden getild moet worden. Al is het object groot en zwaar is het vaak lastig om de e.v.t. bocht in het trapgat te maken, en is het meestal onvermijdelijk dat de muur en/of het object beschadigd. Om dit voorkomen raden we u aan om een verhuislift in te huren. Daarnaast kan het gevaarlijk zijn als het object niet meer te houden is en iemand staat bijvoorbeeld onderaan het trapgat.

Wonen in Rotterdam? Dit zijn de 6 mooiste plekken!

Mogelijkheden transportservice bij Verhuizers Rotterdam

Wanneer u de keuze maakt om uw verhuizing grotendeels zelf te doen staat verhuizersrotterdam graag voor u klaar om de verhuizing compleet te maken. Voor veel mensen is een verhuizing een zware opgave en komt er vaak meer bij kijken dan van tevoren gedacht werd. Zo is het vaak lastig om zware meubelstukken en objecten met eigen kracht en vervoer te verhuizen. Om dit probleem voor u te verhelpen bieden wij van verhuizersrotterdam onze transportservice aan u aan. Zo kunt u toch zelf uw verhuizing realiseren en zetten wij de puntjes op de i. Naast de gevaarlijke situaties die u hiermee voorkomt is het ook nog eens erg gemakkelijk. De mogelijkheden die wij u bieden binnen de transportservice zijn:

  • Een bus(je) huren met ruime laadruimte
  • Chauffeur voor in de/het bus(je)
  • Huren van een verhuislift
  • Sjouwkracht

Als u een busje met een ruime laadruimte huurt kunt u hier gemakkelijk uw zwaardere/grotere objecten in kwijt om deze vervolgens naar uw nieuwe locatie te vervoeren. Daarnaast is het mogelijk om een chauffeur in te huren voor het besturen van het bus(je). Wanneer u een zwaar object op een hogere verdieping heeft staan is het essentieel om een verhuislift te huren. Zo voorkomt u gevaarlijk sjouwwerk en mogelijk letsel. Heeft u een zwaar object op de begane grond staan en/of op een makkelijk bereikbare verdieping? Dan heeft u de optie om een sjouwkracht van verhuizersrotterdam in te huren.

Vraag online een offerte aan!