Overweegt u om te verhuizen in de omgeving van Rotterdam? Dan moet u een hoop regelen. Niet alleen komt er nogal wat kijken bij het huren of aankopen van een huis. U moet ook op zoek gaan naar meubilair om uw nieuwe woning in te richten. Tot slot moet u ook al uw spullen verhuizen van uw oude naar uw nieuwe woning. In een drukke stad als Rotterdam ziet u dat misschien zelf niet zitten maar een verhuisbedrijf vindt u misschien wel erg duur. In dat geval kan onze studenten verhuisservice uitkomst bieden.

Studenten verhuisservice kosten

Bij Verhuizers Rotterdam werken we met student verhuizers. Deze jonge krachten zitten vol energie en staan te springen om uw verhuizing tot in de puntjes zorgvuldig te verzorgen. Omdat we gebruik maken van studenten profiteert u van gunstigere tarieven dan wanneer u gebruik zou maken van volledig opgeleide verhuizers. Hierdoor zijn de kosten voor onze studenten verhuisservice vaak lager dan bij de concurrentie. Ons verhuisbedrijf Rotterdam is wat dat betreft een goede optie als u goedkoop wilt verhuizen.

Onze studenten verhuisservice verhuizers

Goedkoop is duurkoop wordt vaak gezegd. Maar we beloven u dat dit niet geldt voor onze studenten verhuisservice. Al onze studenten zijn opgeleid zodat ze u van de beste service kunnen voorzien. Omdat we veel met studenten werken kunnen we ook zeven dagen per week verhuizingen voor u verzorgen. Daarnaast worden onze studenten altijd bijgestaan door één of meerdere ervaren verhuizers die ervoor zorgen dat de hele verhuizing in goede banen geleid wordt.

Voor onze studenten is een bijbaan als student verhuizer een enorm leerzame ervaring. Ze leren de fijne kneepjes van het verhuizen snel. Daarnaast kunnen ze hun energie kwijt wanneer ze bijvoorbeeld uw wasmachine verhuizen. Dat scheelt weer een middag in de sportschool voor de student. Ook zijn onze studenten enthousiast wat ervoor zorgt dat ze naast secuur ook snel te werk gaan. Dit is dan weer prettig voor uw portemonnee omdat er geen minuut verloren gaat.

Vraag online een offerte aan

Studenten verhuisservice Rotterdam

De studenten die bij ons werken verzorgen elke dag meerdere verhuizingen. Met elke verhuizing doen ze meer ervaring op waardoor ze de volgende keer nóg beter werk voor u kunnen leveren. Veel van onze studenten wonen of studeren al in Rotterdam waardoor zij de stad erg goed kennen. Hierdoor vervoeren de studenten uw spullen razendsnel van uw oude naar uw nieuwe woning. Of u nu in Noord, op de kop van Zuid of vlakbij de Markthal gaat wonen, het maakt niets uit voor de studenten.

Klanttevredenheid is voor ons een speerpunt en dit ziet u ook terug in onze studenten. Ze stoppen niet tot uw verhuizing naar tevredenheid verzorgd is. Dat ontzorgt u en geeft de studenten halen hier nog meer energie uit. Om ervoor te zorgen dat de verhuizing optimaal verloopt hebben onze studenten ook altijd het juiste materiaal bij zich. Voor de verhuizing wordt al bepaald wat er nodig is qua materiaal.

Het juiste materiaal

Voordat we gaan verhuizen gaan onze studenten altijd eerst na wat er voor materiaal er nodig is om van uw verhuizing een succes te maken. Woont u bijvoorbeeld in een appartementencomplex op de vierde verdieping? Dan kan het wel eens handig zijn om een verhuislift te huren. De studenten weten hoe ze deze lift moeten bedienen en zorgen er zo voor dat uw grote meubels probleemloos naar beneden getransporteerd kunnen worden.

Desgewenst kunt u ook een student die gespecialiseerd is in montage en demontage van meubels inschakelen. Deze handyman demonteert uw kast, bed of gordijnen en zorgt ervoor dat alles weer gemonteerd wordt in uw nieuwe woning. Door het juiste gereedschap doet de handyman dit snel en zorgvuldig.

Studenten verhuisservice inschakelen?

Bent u enthousiast geworden over onze studenten verhuisservice? Of wilt u toch nog net wat meer informatie hebben voor u een knoop doorhakt? Neem vrijblijvend contact op om onze mogelijkheden te bekijken.

Daarnaast doen we u graag een geheel vrijblijvend voorstel voor het gebruik maken van onze studenten verhuisservice Rotterdam. U kunt hiervoor gebruik maken van ons interactieve formulier. Bij ons bent u aan het juiste adres voor een goedkope verhuizing!

Vraag online een offerte aan