10 voordelen van een lokale verhuisservice

bigstock-House-key-on-a-house-shaped-ke-118171202 (1)

Per dag vinden er ongeveer 2500 verhuizingen plaats. Een deel van de mensen die vandaag de dag verhuizen, kiezen ervoor om de verhuizing zelf te doen. Dit kan meerdere redenen hebben. De één vindt het leuk om zelf de verhuizing te realiseren, en de ander doet het om geld te besparen. Dat een verhuizing een hoop geld kost moge wel duidelijk zijn. Maar bespaar je wel écht wanneer je zelf verhuist? Om u meer informatie te verstrekken over dit onderwerp geven we u de 10 voordelen van een lokale verhuisservice. Zo kunt u ontdekken wat een lokale verhuisservice voor u kan betekenen. Zo is Verhuizers Rotterdam actief als verhuisbedrijf Rotterdam en bieden we daarmee meerdere voordelen voor u als bewoner van de omgeving Rotterdam. We verhuizen onder andere in Dordrecht en Capelle aan den Ijsel

Waarom een lokale verhuisservice?

U kunt ervoor kiezen om de verhuizing van uw inboedel volledig zelf te doen. Maar met behulp van een verhuisservice zal het naar alle waarschijnlijk een stuk gemakkelijker en sneller verlopen. Waarom? Dit zijn de 10 voordelen en redenen:

 1. Het neemt veel werk voor u weg
 2. Vervoer wordt geregeld door het verhuisbedrijf
 3. Benodigde materiaal wordt verzorgd
 4. Ervaring en kunde in het vak
 5. Bespaart u een hoop tijd
 6. Duidelijke afspraken en planning
 7. Verhuizen zonder zorgen
 8. Voorkomt schade
 9. Uw inboedel is verzekerd
 10. Geen lichaamsbelasting

Een inboedel verhuizing vergt vaak veel tijd en energie en is een grote opgave voor mensen. Daarnaast is de kans dat u uw lichaam belast groot, de ervaren en vakkundige verhuizers weten hoe ze moeten tillen en hoe blessures voorkomen kunnen worden. Door de ervaring weten de verhuizers hoe ze te werk moeten gaan en zal uw verhuizing zorgeloos worden uitgevoerd. Door middel van een strakke planning en duidelijke afspraken weet u waar u aan toe bent.  Dit geef een stukje rust en met de vakkundigheid van de verhuizers zal er geen schade aan uw inboedel komen.

Lokaal bedrijf

Als u kiest voor lokaal bedrijf is het contact vaak een stuk persoonlijker. U kunt makkelijker even langs gaan bij het bedrijf om een indruk te krijgen. Daarnaast kunt u op een persoonlijke manier afspraken maken over de verhuizing.

Wat kunt u zelf doen tijdens/voor een verhuizing?

Er zijn ook een aantal die u zelf  kunt doen om uw verhuizing soepel en gemakkelijk te laten verlopen. Daarnaast kan het u kosten besparen en voor het verhuisbedrijf. Wanneer u de volgende punten let tijdens en voor uw verhuizing zult u merken dat alles een stuk gemakkelijker zal gaan;

 • Pak zelf uw dozen in en label ze met behulp van kleurenstickers
 • Vraag een vrienden en/of familieleden om te komen helpen
 • Bereidt u goed voor
 • Bij zware meubels is het verstandig om van te voren een verhuislift te huren
 • Administratieve zaken op orde hebben

Als u van tevoren uw verhuisdozen inpakt en deze met kleurenstickers labelt weet u precies wat er in welke doos zit. Zo krijg u een overzicht en is het gemakkelijk voor u en het verhuisbedrijf om geordend te werk te gaan. Let hierbij wel op dat u het gewicht goed verdeeld in de dozen. Daarnaast is het handig om naast de verhuizers, vrienden en/of familie in te schakelen om te komen helpen bij de verhuizing. Om zo efficiënt mogelijk gebruik te maken van geboden hulp is het van belang om een goede planning te maken, zo zal niemand elkaar voor de voeten gaan lopen en wordt elke mankracht goed benut. Sommige meubels zijn ondanks de vele sjouwkrachten niet met de hand te tillen. Daarom is het  verstandig om te kijken of het nodig is om een verhuislift te huren.

Waar kunt een verhuislift huren?

Een verhuislift kan in veel situaties de oplossing zijn. Maar waar kunt er nou één huren? Dit is mogelijk bij Verhuizers Rotterdam. Wanneer u gebruik maakt van onze diensten krijgt de optie om ervoor te kiezen om gebruik te maken van een verhuislift.

Bekijk wat er mogelijk is

Bent u benieuwd wat een lokale verhuisservice als Verhuizers Rotterdam voor u kan betekenen? Oriënteert u zich dan eens in de mogelijkheden die wij voor u als verhuisbedrijf bieden. Heeft u vragen en/of opmerkingen omtrent een verhuizing? Neem dan gerust contact met ons op. Ons team zal u z.s.m. te woord staan en uw vraag behandelen.

Vraag online een offerte aan!

Leave a Reply